• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sarilalim Elhan Elhan cığım ama sen seçildin ben zayıf halka olarak yollandim 🙃🙃🙃
Bu hafta bana destek oldun kendime gelmemi sağladın. Şimdi de sıra bende tatlım. Emin ol sen de büyük bir sıçrama yapacaksın. Asla kendini bırakma daha çok asıl ...harika öğünler hazırla kendine. Ödem yapan şeylerden uzak dur. Sanki yedim kuralını uygula...çok aciktigin zaman...takımlar değişiyor ama biz hep aynıyız . :KK60:

Bu hafta bana destek oldun kendime gelmemi sağladın. Şimdi de sıra bende tatlım. Emin ol sen de büyük bir sıçrama yapacaksın. Asla kendini bırakma daha çok asıl ...harika öğünler hazırla kendine. Ödem yapan şeylerden uzak dur. Sanki yedim kuralını uygula...çok aciktigin zaman...takımlar değişiyor ama biz hep aynıyız . :KK60:
Biricikim sanki yedim kuralı nedir ki

Sana kalpler çilekler güller yolluyorum canım ablacığım ❤❤❤❤❤🍓🍓🍓🍓🍓🌹🌹🌹🌹🌹evet dikkat edeceğim kırmızı kaptan olup seni seçeceğim 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Sana kalpler çilekler güller yolluyorum canım ablacığım ❤❤❤❤❤🍓🍓🍓🍓🍓🌹🌹🌹🌹🌹evet dikkat edeceğim kırmızı kaptan olup seni seçeceğim 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Kız eksi görürsek ara vermeyecek miydik bize özel takımımız rengimiz olmayacak mıydı? Sattın beni:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Eklentiler

• Screenshot_20220321-232618.webp
    Screenshot_20220321-232618.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 33
21 Eylül p.tesi menü

Sabah 10.30
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin

öğle 15 00
1 kase tarhaba çorbası
2 baget
1 wasa

ara

1 avuç fıstık
sütlü kahve

akşam 19.00
2 kaşık yoğurtsuz yağsız haşlanmış mantı
salata

Zipzip- Zipzip- Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol @B O Z A

spor yapacak halim yok.

570 puan.
Afiyet olsun canım da Eylül menüsünü kopyala yapıştır yaptığın çok belli:KK20:

21 Eylül p.tesi menü

Sabah 10.30
3 wasa
1 kk peynir
6 zeytin

öğle 15 00
1 kase tarhaba çorbası
2 baget
1 wasa

ara

1 avuç fıstık
sütlü kahve

akşam 19.00
2 kaşık yoğurtsuz yağsız haşlanmış mantı
salata

Zipzip- Zipzip- Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol @B O Z A

spor yapacak halim yok.

570 puan.
Doydun mu canım bu menüyle sen 🥴 afiyet olsunn ❤️ nasılsın her şey yolunda mı annen nasıl 🌹

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sidelya sidelya Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
Bir kase süt-granola
Bir muz

Öğle 14.30
1 kase tavuklu çorba
2 kaşık yulaf

Akşam 17.00
Yarım kase çorba
Bir tabak salata
1 h tavukbut
Yarım kase yoğurt