• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu mesaji baska yere kopyalamak istersen abla isaretledigim yere tikla
Kopyala cikiyor kopyala diyeceksin sonra istedigin yere yapistir🥰

Eki Görüntüle 3031381

İyki sormusum, dikkatimizi çekmiş oldu. Müsait zamanda açıcam bu konuyu inşaallah

Aminnn 🤲😍😍

Tövbe tövbe 😇

Çok teşekkür ederim ❤️🌺🧡💖

İyi uykular

Günaydın nnn😍😍

Günaydın nn🌺🌺🌺

Günaydın nnn🥰🥰

Günaydın 😇😇

Aminn🤲🤲

Sağol bakalım inşallah

Günaydın ❤️❤️❤️❤️

Afiyet olsun 😍😍

Günaydın 💖💖

Günaydın 🧡🧡

Günaydın evett

Kıyafetten mi hesapladım öbür tartıyla?

Teşekkürler 🥰🥰

Günaydın nn

Afiyet olsun

Evettt
Günaydınlar :KK200:

Bazı insanlar neden deneyimi fazla diye kendni bir halt sanıyor kızlar 🤦🏼‍♀️
Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya. 🙄

Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya. 🙄
Duymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydi 😔😔
Insanlar tuhaf gercekten

Duymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydi 😔😔
Insanlar tuhaf gercekten
Sağlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş 🤦🏼‍♀️

malesef böyle insanlar hayatımızda var... en iyisi duymazdan gelmek
ben böyle insanlara soru sormaya devam ediyorum istediği kadar terslesinler
o süreçte öğrenyorum bir dahada sormama gerek kalmıyor öyle düşün cnm

malesef böyle insanlar hayatımızda var... en iyisi duymazdan gelmek
ben böyle insanlara soru sormaya devam ediyorum istediği kadar terslesinler
o süreçte öğrenyorum bir dahada sormama gerek kalmıyor öyle düşün cnm
Öğrenmek meselesi değil canım orada iş olduysa benim fatura kesmem gerek o işi atlamam demek belirli bir tutarda faturayı kesmemek demek ee Buda bana dönecek sonuçta.

ğlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş 🤦🏼‍♀️

Yani sonuçta çocuk değilim 28 yaşındayım benden 7 yaş büyük olması iş hayatına erken başlaması çocuk gibi azarlamasına da sebep değil.
Başkalarına olan sinirini benden çıkarıyor resmen ukala herif

Menü 💜

Sabah 11.00

Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz

Akşam 16.00

2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar

Su yatana kadar 2 litreyi geçer

Zipzip- Zipzip- sidelya sidelya @limonlutarcinlikek
Yine çok az yediğin günlerden biri olmuş. Afiyet olsun canım 😊
Şira beni alır mı ki diye aklımdan geçiyordu açmışım şom ağzımı :KK59:neyse sonuçta aynı gemideyiz. Rotamız aynı nasip artık...:KK60: var gücümle kırmızı kızlarından daha çok kilo vermeye odaklaniyorum bu saatten sonra. Mavişleri gazlamam lazım. :KK31::KK31:
Seni kaybettiğimize üzüldüm can🤭ım. Ama neyse ki takımımız bu hafta çok iyi. 😍
Adımlarım ekte kızlar
Ayrıca 2 mile Leslie yaptım 😘
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sidelya sidelya @yildiz4kc
Menün de adımların da çok iyi. Afiyet olsun canım 😍
sidelya sidelya Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

8.30: Peynirli dereotlu omlet, marul salatası ve çay
13.10: Sütlü kahve ve 3 hurma
18.00: Tavuk but (fırında), zeytinyağlı kereviz ve yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3031251
Afiyet olsun. Bu menüler güzel kilo verdirir 😍
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sidelya sidelya Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
Bir kase süt-granola
Bir muz

Öğle 14.30
1 kase tavuklu çorba
2 kaşık yulaf

Akşam 17.00
Yarım kase çorba
Bir tabak salata
1 h tavukbut
Yarım kase yoğurt
1 yulafbar

Su 2 lt

Spor
20 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.300👇
Afiyet olsun canım 🤩🏃‍♀️
Gunun menusunu yazicam
Hem hasta hem halsiz hemde istahsizdim aslinda ama gec yedim kahvaltiyida aksamida
Halsiz oldugum icinde adimda iyi degil :KK43:

21 mart

Kahvalti 12de
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Tavada yumurta
Ceri domates
Salatalik

Ara
Kahve

Aksam 19da
Somon balik
Kemik suyu hasladim sehriye corbasi 2 kepce
2 kanat (yagda:sus:)
Salata

Yemek eşimdendi zorlada olsa yedim :hasta:

Su 2,5

Adim cok kotu
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sidelya sidelya
Allahim insallah yarin cocuklarda bende iyileşiriz nolur nolur nutfen:dua:
Çok geçmiş olsun canım. Menün çok kötü değil. Suyu bol tüketmeye devam et 😘
21 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
2dilim kasar peynir
1kapya biber
1portakal
4 zeytin
2dilim ekmek

İki albeni bisküvi🙈

Aksam:17.00
2kepçe mercimek çorbası
1yk musakka
Salata
2dilim ekmek

18.00
1avuç badem(🙈)

Su:2litre
Spor:Eki Görüntüle 3031328

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sidelya sidelya @gewezebidik
Bu tatlıları cuma gününe saklamalıydık. Akşamki menün de karbonhidrat fazla olmuş. Bugün kahvaltı dışındaki öğünlerini sevemedim :( suyun sporun güzel
21 mart menum
11.30?
2 kepce sehriye corbasi
2 kepce etli yemek
2 yk bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Yarim kase kozbiberli yogurtlu salata
1 revani

Ara
Sayisiz kahve🙈

19.00
Yarim kase sehriye corbasi
Yarim lahmacun
2 yk dövme

Zipzip- Zipzip- @fesang sidelya sidelya
Emojiyi yanlış yere mi koydun canım. Sayısız kahvenin bir zararı yok bence. Ama revani olmamış hiç.
Dövme dediğin şey ne bilmiyorum ama sanırım pilav gibi bişey. Akşamki öğününde karbonhidrat fazla olmuş. Diğer günlerde daha dikkatli olursan güzel eksi gelecek senden,inanıyorum 😊

Öğrenmek meselesi değil canım orada iş olduysa benim fatura kesmem gerek o işi atlamam demek belirli bir tutarda faturayı kesmemek demek ee Buda bana dönecek sonuçta.

ğlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş 🤦🏼‍♀️

Yani sonuçta çocuk değilim 28 yaşındayım benden 7 yaş büyük olması iş hayatına erken başlaması çocuk gibi azarlamasına da sebep değil.
Başkalarına olan sinirini benden çıkarıyor resmen ukala herif
Ben kıskançlık sezdim. 🙈

Regl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım

Adını külkedisi koydum. sandriyon sandriyon
Elhan Elhan geçen güç ağaçta resmini attıgim kedi 🐱 🐈.

Eklentiler

• 20220322_094528.webp
    20220322_094528.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben kıskançlık sezdim. 🙈
Kıskanacağı bir şey de yok hani yaş olarak küçüğüm benden daha deneyimli her zaman da söyledim sizle çalışmak çok kolay insana yardımcı oluyorsunuz diye ama demek ki bir insana iltifat etmemek gerekiyormuş

Regl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım
Bu durum kisiden kisiye gore değişiyor canim
Mesela kimi zaman ödem olmazken bende kimi zamanda odem oluyor
Baslama sureside degiskenlik gösteriyor
Dun guzel bir eksi gordun aslinda odem olsa goremezdin sanki
Emziriyormuydun hatirlayamadim emzirmiyorsan ödem atici icecek hazirlayabilirsin

Kıskanacağı bir şey de yok hani yaş olarak küçüğüm benden daha deneyimli her zaman da söyledim sizle çalışmak çok kolay insana yardımcı oluyorsunuz diye ama demek ki bir insana iltifat etmemek gerekiyormuş
Onu kişisel bir derdi var belki de. Çok üst üste diri sormuyorsan bu tepki normal değil. Takma boşver gitsin. 🥰

Back
X