Kızzz noluyo biz niye kaptan olduk ki
Teşekkür ederim bitanempastelfit gelince
Afiyet olsun ablacim
Yarın bildiirm yaparsan ekleyelim canim
Yarın ki mamalar ne olacak
Olsun canim kolay gelsinHaftanın so günü diye sanırım bir yoğunluk var kızlar yazamıyorum kusura bakmayın
Seni seçmiş olabilirim balım.Kızzz noluyo biz niye kaptan olduk ki
Bizboğazda kapalı durumda kaynar suyun içine vicks koayarız küçük leğene başımız öne gelecek şekilde durup çarşafla kapatırız iyice çekeriz içimize öyle dururuz 10 15 dk sonra sıcağa yakın suyla duş alırız boğazımız açılır bu durumdaBir de günün öneminden bağımsız bir sorum olacak, burada bu konuda çok bilgili olanlarınız vardır. Ben soğuk algınlığına yakalanıyorum. Geniz yanması, orada bir rahatsızlık ve kaşıntı mevcut. Şişlik yok ama. Burnumu açık tutmaya çalışıyorum ama genizden konuşuyorum, belli ki içeride bir yerlerde sıkıntı var. ilerlemeden tedbir alabileceğim bir yöntem biliyorsanız paylaşır mısınız? İnternette araştırıyorum, tereyağ pekmez karışımı çıktı, sizinde fikrinizi almak istedim.
Başla aşkito
Ben boğaz ağrıdığında birde sirkeli suyla gargara yaparım çok iyi geliyor mide kalkıyor ama çok faydası oluyor tavsiye ederimBir de günün öneminden bağımsız bir sorum olacak, burada bu konuda çok bilgili olanlarınız vardır. Ben soğuk algınlığına yakalanıyorum. Geniz yanması, orada bir rahatsızlık ve kaşıntı mevcut. Şişlik yok ama. Burnumu açık tutmaya çalışıyorum ama genizden konuşuyorum, belli ki içeride bir yerlerde sıkıntı var. ilerlemeden tedbir alabileceğim bir yöntem biliyorsanız paylaşır mısınız? İnternette araştırıyorum, tereyağ pekmez karışımı çıktı, sizinde fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?