- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Kemiklerim ısınmadı bir türlü hele İzmir ilk defa bu kadar soğuk yaptıBu sene ben de bezdim artık soğuktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemiklerim ısınmadı bir türlü hele İzmir ilk defa bu kadar soğuk yaptıBu sene ben de bezdim artık soğuktan
Sen benim memleketlimsin İzmirlisin değil miAy ısınsın soğuk havayı hiç sevmiyorum2 kere geldim Ankara’ya ikisinde de çok güzeldi hava kış olmasına rağmen
Ooo çok iddialı ben bugün kaçamak yaptım ya olmam benBelki de kırmızı kaptan olursun![]()
Hiç su böreği açmadım ya bana çok garip geliyor o börek sevemedimÜşengeçlik var bende birazama yeme konusunda değil yemek denilince gece 12 de mutfağa girip su böreği açarım
![]()
1. Hiç belli olmazOoo çok iddialı ben bugün kaçamak yaptım ya olmam ben![]()
Ben her yemeği yaparım çokta güzel yaparım ama hamur açamıyorum aha bu da bi itiraf olsunHiç su böreği açmadım ya bana çok garip geliyor o börek sevemedim
Ay çok gaza geldim 1 hafta yemek içmekten kesileyim ben canoşkim bana kaptan olucan dediyse uğraşacağım1. Hiç belli olmaz
2. Sen kaçamak yapmadın kaçamak yaptığını saniyorsun
Ben hiç hamur da açmadımBen her yemeği yaparım çokta güzel yaparım ama hamur açamıyorum aha bu da bi itiraf olsun![]()
Sana güvenim tam mommyyyyAy çok gaza geldim 1 hafta yemek içmekten kesileyim ben canoşkim bana kaptan olucan dediyse uğraşacağım![]()
Aman boşver açmayalım açarsak yeriz şimdiBen hiç hamur da açmadım![]()
Çok şükür ki beceriksizimAman boşver açmayalım açarsak yeriz şimdi![]()
Yok ben genel olarak mutfakta beceriksizim 4-5 yemeği döndürüp döndürüp duruyorumBi börek açmadık diye mi yani![]()
Aman yeter be kuzum boşver ben yaptım yaptım da ne oldu tiktokta işte yemek bloglarında yemek bile paylaşıyordum bi ara ama onları bi bıraktım buraya geldim herşey daha iyi oldu boşver ne kadar çeşit yaparsak o kadar kilo vallaYok ben genel olarak mutfakta beceriksizim 4-5 yemeği döndürüp döndürüp duruyorum
Ooooo harikasın yaAman yeter be kuzum boşver ben yaptım yaptım da ne oldu tiktokta işte yemek bloglarında yemek bile paylaşıyordum bi ara ama onları bi bıraktım buraya geldim herşey daha iyi oldu boşver ne kadar çeşit yaparsak o kadar kilo valla
Her akşam ne pişireyim olayından bıktım bende valla ne yalan söyleyeyim home office olmadan önce işten gelir kayınvalideme giderdim orda yerdim yemeği ama şimdi evde çalışınca mecburen her akşam yemek olayı düşünüyorum eşime hergün istisnasız ne yapayım diye sorarım hep aynı cevap KAFANA GÖRE takıl ihale hep bana patlıyorOoooo harikasın yacanım benim hiiic merakım yok hiç alışamadım yemek yapmaya her akşamüstü içime fenalık geliyor ne yediricem evdekilere diye
Evet aynı. Her gün soruyorum SEN BİLİRSİN diyor. Ben bilmiyorum işte bilmiyorum yaaaHer akşam ne pişireyim olayından bıktım bende valla ne yalan söyleyeyim home office olmadan önce işten gelir kayınvalideme giderdim orda yerdim yemeği ama şimdi evde çalışınca mecburen her akşam yemek olayı düşünüyorum eşime hergün istisnasız ne yapayım diye sorarım hep aynı cevap KAFANA GÖRE takıl ihale hep bana patlıyorbir gün kafama göre takılıp hiçbirşey yapmayacağım
![]()
Bizimkiler aynı kafadaymış canımEvet aynı. Her gün soruyorum SEN BİLİRSİN diyor. Ben bilmiyorum işte bilmiyorum yaaa
Ne güzel valla güzel yöntem canımValla artık haftada iki gün falan ekmek arası hazırlıyorum. Normal yemeğe göre daha seviyor benim de işime geliyor![]()