• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şaşırma ifadesini komiklik olsun diye yapıyorum ama tabi farklı bir tepkim olmuş da oluyo 🤭🤭 bence ramazan, yok bilmem ne karıştırma, başla işte yarın. Fitness bilmem ne , boşver şimdi . Genelde motivasyonun düşük senin.kizma ama anlıyorum seni, kolay bir şey değil. Bunu diyecektim. Eskilerden de mesajlarını görüyordum, diyet bana göre değil vb diyordun. Kusura bakma biraz sert olmadi inşaallah. Bir yola girdiysen biraz daha kararlı olmaya çalış ve iki hafta sabret bakalım, olmazsa zaten olmaz.
Diyet bana göre degil ama yitik şifayi denedim 😂😂ama bi haftalık her türlü diyeti yapıp pes ederim Öle böle verdim kilolari degişim iyidir 😅

26 Mart( abi ne martmis bitmedi) :KK14:
08.00 Sade kahve
11.00 Nohutlu salata( bir servis kaşığı haş nohut) , bir bardak detoks suyu
12.30 Sade Türk kahvesi , detoks suyu
15.00 Yulaf bar, çay
17.00 Üç ızgara köfte , bir bardak ayran, salata
İki litre su, bir litre detoks( daha bitmedi ama bitecek)
19.00 gibi bir yeşil elma nasip olursa.
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia ( tatlım adımları geç saatte bildireceğim)

Sor bitanem. :super:Biz çok ozeliz en çok kendimizi ihmal ediyoruz. :KK68:
sagol abla bu hafta seni takipteyim masallah cok motive ediyorusun 😍
canim benim sen cocuklara ve eslere cok bakma, benim esim bana pehlivan diyordu diyete basladigimda (bu arada kendisi 188 boyunda 130 kiloluk bir insan ama pehlivan benim ahaha) onunla iddiaya girdik 1 temmuz a kadar 60 kilonun altina dusersem beni istedigim bir yere tatile goturecek bu yaz. Ilk basta yapabilecegime inanmiyordu ama suan Yunanistanda nerelere gidilir, gezilir onlari arastirmaya basladi ahahah :) Ben yunanistana gidelim dedim cunku :)

Sana da onerim, kizinin bu yorumu seni uzmesin ama motive etsin. Kendine de ki hem kendim icin hem de kizim icin rol model olucam, o onunde beni gorup, bir kadin ister ve azmederse neler yapabilir hem kendime hem kizima gosterecegim de. Bu kilolari bir gunde almadik, bir gunde de gitmeyecekler ama hepimiz tecrube ettik ki vazgecmezsek ataminda dedigi gibi geldikleri gibi gidecekler :) bu istenmeyen herkes ve her seye soylenebilecek bir soz bence :) gonderecegi o yaglari bu aziz bedenlerden :)

canim cok gecmsi olsun, 2 onerim var birtanesi evde varsa toz zencefil, karabiber ve bali karistir yanina ihlamur/ ada cayi gibi bir bitki cayiyla (caya katna ama) bu karisimi bogazinda beklete beklete yavas yavas yutmaya calis yaninda da bitki cayi ic canim. bunu gun icerisinde 3-4 defa tekrarlayabilirsin.
ikincisi de varsa 2 yk dut pekmezini ( yoksa herhangi bir pekmez) 1 tk tereyag katip tavada karistir boyle kaynasin, sonra tahta bir asikla dudagini yakmadan yutabildigin en sicak sekilde yutmaya calis. Aman metal kasik kullanma agzini yakarsin, ufleyerek yut kendini yakma bunu yaparken
her ikiside cok iyi gelen nene tariflerimdir :)

menuler iki kat olmaz simdi o son cumleye kadar her sey cok guzeldi ahahaha :) sen cok yasa e mi be guzel guldurdun beni, sayende haftasonum neselendi :)
yaaa cok tesekkur ederim cok iyi boyle okumak umarım irademi saglam tutabilirim 😍🌟✨
Hayirlisi son şismanlik neye yarar. Her kilonun bedeli var . Buraya kadar hadi bakalim yeniden kalkalim ayaga .
evet aynen oyle kalktık allah irademe kuvvet versin 💕

Kuzum yeni geldim eve. Eşim oğluşu yanında götürmüştü, gittim onu aldım eve geldim. Adım sayım eve girdiğimde 3 bindi. Bir de 1-2 saate misafirliğe gideceğiz . Adım sayımı tamamlamaya çalışıyorum 😬gece 12 den aşağı gelmeyiz çünkü 🙈
Su da 2 litre oldu, geceyi de sayarsak 3 litre. Yatana kadar 1,5 litre daha içerim,
Leslie yapman çok güzel canım,. Adımları da bence tamamlayabilirsin. Adımlarını sahipsiz bırakma canım ortim, sahip çık onlara 🤣
Sende süpersin canım misafirlikte yemeye içmeye dikkat tamam mı kuzum 😉😘

26 Mart( abi ne martmis bitmedi) :KK14:
08.00 Sade kahve
11.00 Nohutlu salata( bir servis kaşığı haş nohut) , bir bardak detoks suyu
12.30 Sade Türk kahvesi , detoks suyu
15.00 Yulaf bar, çay
17.00 Üç ızgara köfte , bir bardak ayran, salata
İki litre su, bir litre detoks( daha bitmedi ama bitecek)
19.00 gibi bir yeşil elma nasip olursa.
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia ( tatlım adımları geç saatte bildireceğim)
Afiyet olsun canım detoks suyunu normal içtiğin sudanmı sayıyorsun yoksa onun dışındamı 3 litre su içiyorsun 🤔

Back
X