Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Foto atıyorum demisim atmamisim. Günlüğümde görünce aklıma geldi

Eklentiler

• IMG20220326150910.webp
    39 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG20220326150246.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG20220326150215.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 30
Mekanı cennet olsun canım
Kolay gelsin akşama görüşürüz. Adım ve menüye dikkat et öpüyorum seni.

Hemen dünün menüsünü paylaşayım,

Sabah 9.00
1 avokado,
1 kk peynir,
1 dilim ekmek.

Akşam 21.00 (maalesef)
Nasıl anlatayım,
Soğuk mezeli,
Ara sıcaklı. (Birer parça yedim)
Çorbalı, et yemekli, (Eti balık seçtim)
Tatlılı bir yemekti işte. (Tatlıyı sütlü seçtim)
2 tane maden suyu içtim yemek boyunca.

2,5 lt de su içtim. Yarını bilemiyorum ama cumaya fazlasıyla telafi edeceğim
pastelfit Zipzip- dolunaydagel

Afiyet olsun canım. Bugün, bol su ve bol salata haşlanmış sebze ile dengeleyebilirsin.

Amin Allah razı olsun, cidden canından can gidiyor. Bal0ncuk un da geç oldu çocuk, hatırladığım kadarıyla benim gibi. İkinci çocuğu düşünmüyorum demek içimden gelmedi benim. Yaşımız da var, hayır demedim kardeşe.bunca zorluğa rağmen yine de pişman değilim ikincisine ara vermediğime/düşündüğüme. Eşim 2 yıllık görevde. 15 ayımız kaldı inşaallah.tesekkurler pozitif dediğin için şimdiki eşin nasıl, iyidir inşaallah

afiyet olsun kuzum. Allah içine sindirsin güzel olmuş

Şans işi canım...bazı çocuklar iştah ve uyku konusunda aileyi yıpratmiyor. Allah kolaylık versin.
Aynen öyle eltimin oğlu sadece yemek için ağlıyordu. Emiyor uyuyordu. İştahlı, uyuyan çocuk çok keyifli. Bizim yeğen ne uyur ne emer ne bir şey. Her çocuk başka bir huyda. Diğer eltim de çocuga her seyi kendi yaptırır. 1.5 yaşında çoğu yemeğini döke saça kendi yiyor. Uykusu gelince yastığını alıp yatağa geçiyor. Maşallah o farklı bir stilde büyütüyor.

Afiyet olsun canim
Günaydıngelemedim bir türlü bugün
Günaydın canim
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Günaydın canim

Allah kolaylık versin canım
Ben neler çektim, hepsini tek yaptım, burda öyle taşıma şirketi de yok, çoğunu arabayla kendimiz taşıdık.
Son kalanları 5 tur minibüsle oğullarım ve eşimin arkadaşları taşıdı.
Hepsini ben tek yerleştirdim. Yardım talep eden oldu, kabul etmedim.
Üstelik binada, evin içinde inşaat bitmemiş ti, evin kapısı açık, kapıyı tıklatan yenge müsaitmisin şurda az işimiz vardı diye geliyordu.
Çok şükür evin işi bitti, bahçe ve veranda da biterse bodrumu toplayıp temizleyeceğim.
Henüz malzemeler var, çoğu gitti, azı kaldı.
Seninki de biter inşallah, gözünde büyütme, yeterki sağlık olsun.
O dönemde çok şiddetli ayak ve bacak ağrılarım da vardı, neden ilaç içmediysem, kabus gibi aylar geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…