• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yedim yavrum yemem mi hatta kendime 🏅 taktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım 😘 eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah 🙏

Allah razı olsun canım 😘 burnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah 😘
Geçmiş olsun canım. 🥰

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim. Çok açım, eşimi bekliyorum
Aliskin degilsen mide bulantisi yapmistir canim gecmis olsun😔
Ben bir ara tiksindim uzun zaman bitter yiyemedim 🙈
İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadım
çok şaşırdım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun çikolatadan olduğuna eminmisin canım bide son kullanma tarihini kontrol et
Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilir

Çok geçmiş olsun çikolatanın son kullanım tarihi geçmiş olabilirmi acaba.
Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihine
İlk kez mi yedin canım.ben %80 lik yiyorum.ağızda acı bir tat bırakıyor iştahı kesiyor diye.keskin tadindan olmuş olabilir.geçmiş olsun.
İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurdu 😬
Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim 🤣

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim. Çok açım, eşimi bekliyorum

İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadım

Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilir

Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihine

İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurdu 😬

Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim 🤣
Canım ya iyi olmana sevindim inanki aklım sendeydi bitter çikolatanın böyle bir etkisini ilk kez duydum çikolataya alerjin yok değilmi canım

Canım ya iyi olmana sevindim inanki aklım sendeydi bitter çikolatanın böyle bir etkisini ilk kez duydum çikolataya alerjin yok değilmi canım
Alerjim yok kuzum, kilo yapıyor diye yemiyorum 😃 yoksa kahvenin yanına yemeyi çok severim. Bugün çikolata dışında farklı bir şey yemedim, diğeri her zamanki yediklerim. Midem bulanınca rahatladım biraz, başımın ağrısı da geçti sayılır. Yorgunum sadece . Akşam olsun da yatalım 🤗

Çalışma saatlerin nasıl canım?
Kendimi iyi hissetmiyorum eve gidebilir miyim diye arasam patronu git diyip üstüne arar nasıl oldun diye birde öyle şeker bir patronum var şükürler olsun ama haftaya bir kaç saat izin aldım şimdi tekrar izin istemem huyum değil

Back
X