Vurduğun yerde gül bitmez miiii biteeeerrrDayak dersen dayanamaz gelirim bak ..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurduğun yerde gül bitmez miiii biteeeerrrDayak dersen dayanamaz gelirim bak ..![]()
Türk kahvesi değil...nescafe iyi geliyor.Ama limon kahve ishale iyi gelmez mi tam tersi![]()
Biz de seviyoruz seniValla yazarken aklıma geldi ayıp bir şey olduğu. Anlamına bakmadim bu zamana kadar, çünkü mantıken bir şeyler anlıyordum. Valla yine sacmalamaya başladim .olsun seviyorum beni,![]()
Hmmm tamam biricikim Allah muhtaç etmesinTürk kahvesi değil...nescafe iyi geliyor.
Fetiş ten sonra çok değiştin
Mor mor güller actiririm bak bu doğru...şiddet karşıtları linç edecek şimdi beniVurduğun yerde gül bitmez miiii biteeeerrr![]()
Teşekkürler, madem seviyorsunuz. Ayak f. iBiz de seviyoruz seni![]()
Etmesin vallaHmmm tamam biricikim Allah muhtaç etmesin
Mor gül görünce aklıma Yılmaz Morgül geldi doğal olarakMor mor güller actiririm bak bu doğru...şiddet karşıtları linç edecek şimdi beni![]()
Geçen ki espiriden hatırladın dimiMor mor güller actiririm bak bu doğru...şiddet karşıtları linç edecek şimdi beni![]()
Ayy fesang espiriye bakMor gül görünce aklıma Yılmaz Morgül geldi doğal olarak![]()
Evet olmadı hiç yazmamışım gibi devam edelimAyy fesang espiriye bak![]()
Evet tatlım çok mantıklıGeçen ki espiriden hatırladın dimiama mantikliydi dediğim.
Kuru Türk kahvesi ve limon ishale iyi geliyor canım nescafe ve limonu ise dünAma limon kahve ishale iyi gelmez mi tam tersi![]()
Yag geldigi gibi bitiyoHadi yaa
1,79 a ayçiçek yağı aldık bugün
Kişi başı 1 paket yağ, 1 paket un hakkımız vardı. Oğlan arabada bekliyordu, çağırdım, geldi birer o, birer ben aldım. Allah ım ne günlere kaldık.
Yürüyüş yaparken baktım marketin birinde 2 şer paket un alma hakkımız var ve un gelmiş, 2 de ordan aldım, yağ yoktu malesef![]()
Batarya eski miYa bu telefonun şarjını ateşler alsın tövbe tövbe daha 10 dk olmadı 42den 19a düştü
Evrim gibi oldun.Aaaaaaa kimse beni istemiyor kendime sürgün adası yapcam![]()