Ne kadar geç o kadar iyi.İbremi eve gidince kaydırırım azcik daha kalsın böyle
Tamam canim olur yarin bildirim yaparsınBen bugün tartılmayı unutup kahvaltı yaptım ve kahvaltıdan sonra 59 kilo geldim çünkü çok çay içtim su içtim bi de salıverdim oruç başlıyor diye baya da yedim
Masterfite katılmak istiyorum kilomu yarın sabah ac karna bildirsem olur muZipzip- kaptanım
Tamam canim ekledimcanim evet katilayim
Bende eskiden hep kilo alirdim artik almiyorumRamazandz hic bizaman kilo veremedim
Bakakim bu yil neler olacak
Belki buranin korkusuyla farkli olabilir
Siz saat kacta sahur iftar yapiyo
Bu gece ilk sahur ablacimRamazan bugünmü başlıyor hanımalr
-1,3 kg verdim tatlim senide etiketledim olmamismi yineTesekkurler
Evet olsun buda kabulum
Thank you
Sagol canim evet katilayim
Ben limonlu
Tesekkur ederim sen kac kilo verdin ortim?
Hayırlısı olsun kuzum.Bu gece ilk sahur ablacim
Estağfurullah boş boş oturmuyorum işte.Ellerine saglik canim yaa senide yoruyoruz
Gunaydin canimGünaydın. Geçmiş yapamadim baya uzak kaldim bu hafta. Sahalara geri dönüyorum. Bayramda hafiflemiş olalim inşallah. Şuanki kilom ödemli olduğunu biliyorum. Moralimi bozmayacagim. Önümde yaza kadar 2 ay var.
Takip edemedim ramazanda da adimlar 8bin mi olacak? :) Masterfite katılmak istiyorum
Zipzip- Cordelia
Erken açmış olmaniz guzelTamam canim olur yarin bildirim yaparsın
Tamam canim ekledim
Bende eskiden hep kilo alirdim artik almiyorum
Ilk sahur 04.59
Ilk iftar 19.20
Ankara icin
Kolay gelsin sanada.Annemler bugun gelecek onlar gelmeden evi temizlemem gerekiyor
Ara ara gelirim kizlar
Kolay gelsin adaşımAnnemler bugun gelecek onlar gelmeden evi temizlemem gerekiyor
Ara ara gelirim kizlar
vuhuu super eksi tam bir citir annesin Elhan'im (sana abla demicem artikEki Görüntüle 3038660
Geçen cuma 62.1
Bugün 61.6
Fark -500
Zipzip- Cordelia pastelfit fitim
Bu beş yüz gram oğluma doğum günü hediyem olsun.
super eksi kaptanimWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr
olmaz mi bu bilinen bir sey aslinda, vucut alisiyor etkisine, vucuda tekrar unutturmak gerekiyor o seyleri, arada degistirmek gerekiyor takviyeleriSizde şöyle oluyor mu, bişeyi kullanıyosun etki ediyor. Sonra etkilemiyo, sanki vücut onu tanıyo alışıyo
vuhuu supersin canim benim tebrik ederimGünaydınlar,menülerimi yazamadım ama güzel kilo kaybıyla geldim.
Pazartesi
54.8 dim
Cuma
54.3 ü gördüm.
Çok mutluyum.
Yürüyüşü artırdım.
Tatlı,makarna,pilav,hamurişi yok
Olacak galiba
yiaaa sahane bir eksi as bayraklari as as
ay bizde de boyle yaa kar yagiyor saka gibiKuresel isinma iste
Foto kanitim olsun
oyy kos gel masterfite :)Bir haftada 1.9 kilo almışım
cok guzel eksi canim tebrik ederim
yiaaa supersin, tebriklerr bende 65 i gozluyorum ama once 66 yi gormem lazim
yiaa zipzip kaptanim gercekten, iyiki bu basligi acmissin, nasil bir sevao kazandin, hayatimizi nasil olumlu etkiledin inan olculemez
Cordelia ve sizler olmasanız devam etmezdim galiba canim bazen yoruldugumu hissediyorum ama boyle eksileri gördükçe cok mutlu oluyorum
cok guzel eksi canim tebrikler
Pastelim sabah olc boyunu, gun icerisind eyer cekimiyle omirilik arasindaki sivilar azalip omirilikler birbirine yaklasiyor 2 cm fark edebiliyor sabah ilk kalktiginla aksam arasinda :) sabah dogru olan, kilo gibi :)Ben de eşime boyumu ölçtüreyim bi, belki yaşlanınca kısalmışımdırSonra kilom boyumun üstüne çıkmayacak şekilde diyete devam edip korumaya geçicem
Off yaaa
Maşallah tombul bebekaz yi az
Odun sobası, o da pahalı, ucuz bişey mi kaldı. Valla ben de değilim.
Taş bakıyorum sobanın arkasında kalacak duvara. Metrekaresi 800-1200 tl arası. Şaka mı bu. Gittim 300 tl olan seramiklerden aldım.
Mantıklı
Tebrik ederim
Tebrikler
Kolay gelsin kaptanımAnnemler bugun gelecek onlar gelmeden evi temizlemem gerekiyor
Ara ara gelirim kizlar
Tamam işte , yavaş yavaş adaptasyon yapıyoruz. Kombiden sobaya, sobadan da ufak ufak mağarayaBişi diyimm i yaş aldıkça boyda kısalıyor varya ..
Ucuz yok artık en güxeli mağarada yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?