- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Ayy hiç düşünemedim bunu. Olmaz tabi.Simdi sahur yapacaksin 4-5 gibi ac olmadan tartılacaksin canim dogru Sonuç olmaz ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hiç düşünemedim bunu. Olmaz tabi.Simdi sahur yapacaksin 4-5 gibi ac olmadan tartılacaksin canim dogru Sonuç olmaz ki
Iste yarin aksam mi bu aksam mi tartilsaniz onu düşünüyorumAyy hiç düşünemedim bunu. Olmaz tabi.![]()
Bu akşam tartilalim gitsin. Aç karnına dimi? İftardan önce ?Iste yarin aksam mi bu aksam mi tartilsaniz onu düşünüyorum![]()
4 gibi tartılabilirsin canim iftara kadar beklemeye gerek yokBu akşam tartilalim gitsin. Aç karnına dimi? İftardan önce ?
Durduğun yerde adimla leslie gibiDurduğum yerde dönüyorum ama hala 1000 olmadibaşarıcam Allah'ın izniyle
![]()
Teşekkür ederim canımKolay gelsin![]()
Teşekkür ederim kaptanımMerhaba canim kolay gelsin![]()
Simdi sahur yapacaksin 4-5 gibi ac olmadan tartılacaksin canim dogru Sonuç olmaz ki
Ayy hiç düşünemedim bunu. Olmaz tabi.![]()
Iste yarin aksam mi bu aksam mi tartilsaniz onu düşünüyorum![]()
Bu akşam tartilalim gitsin. Aç karnına dimi? İftardan önce ?
Zipzip- hemen karar vermelisin çünkü bugün yoğun olan gormeyebilir mesajı. Gerçi etiket olur
Evet bugün iftardan önce iyi olurdu ama duyuru için geç olmuş olabilir doğru.4 gibi tartılabilirsin canim iftara kadar beklemeye gerek yok
Ama dedigin gibi gec kaldim duyuru icin
Sabah aklimdaydi unuttum
Bu ara aşırı unutkan oldum
Neyse bu hafta boyle yapariz da cuma icin erken duyuru yaparim.Evet bugün iftardan önce iyi olurdu ama duyuru için geç olmuş olabilir doğru.
Kaptanım yarın geç olacaksa bugün tartılalımIste yarin aksam mi bu aksam mi tartilsaniz onu düşünüyorum![]()
Olur,ben bugün tartıliyorum 4 gibi4 gibi tartılabilirsin canim iftara kadar beklemeye gerek yok
Ama dedigin gibi gec kaldim duyuru icin
Sabah aklimdaydi unuttum
Bu ara aşırı unutkan oldum
Step desek daha iyi olurDurduğun yerde adimla leslie gibi
Hatta bugünden yapabilirsin duyuruyuNeyse bu hafta boyle yapariz da cuma icin erken duyuru yaparim.![]()
Evdesin canim senin icin gec olmazda calisanlar icin düşündüm nasil yapariz diyeKaptanım yarın geç olacaksa bugün tartılalım
Olur canim
Aklina gelirse buralardayim
Sağol canım, bugün daha iyilerGeçmiş oldun canım.![]()
Sağol canım benimAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Geçmiş olsun torunlarina![]()
Allah kabul etsin canımGünaydın kizlar niyetliyim Allah kolay geçirmeyi nasip etsin![]()