- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bana uygun bişey yoktu kiAfiyet olsun canım ama çok az yiyorsun kuzum böyle olmazki![]()
Mesajın aşağısında açıkladım ya
Doymayınca kek gözüme kızarmış tavuk gibi göründü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uygun bişey yoktu kiAfiyet olsun canım ama çok az yiyorsun kuzum böyle olmazki![]()
Kıyamam ya kek de güzeldir çoktandır yapmıyorum bayrama kadarda yapamayacam sanada afiyet olsun bitanemBana uygun bişey yoktu ki
Mesajın aşağısında açıkladım ya
Doymayınca kek gözüme kızarmış tavuk gibi göründü![]()
Beni beni bihterini.Özür kaptanım, aynı anda eşime cevap ver, whatsapp da kardeşe yaz derken seni nasıl unuttum![]()
Bayılırım keke.Kıyamam ya kek de güzeldir çoktandır yapmıyorum bayrama kadarda yapamayacam sanada afiyet olsun bitanem![]()
Kv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin vallaYok kız öyle değil sanki burnumun dibinde bu yiyecekler kokusu geliyor öyle böyle değil![]()
Afiyet olsun kaptanim yatin orucluysan cok sorun degil benceHiç sorma bir kare bitter çikolata yiyorum şu an![]()
Offff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmmKv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin valla![]()
İrmikli muhallebinin arasına kakaolu bisküvi koyup afiyetle yiyesim var aaaaaa deli olcamOffff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmm
Afiyet olsun şifa niyetine olsun canım benimBayılırım keke.
Bende yapmıyordum, komşum 9 parca yollamış, minik şeyler ama olsun yinede cıs.
Kv minde burnuna irmik tatlisi kokusu gelmiş işten gelip yaptı kadin valla![]()
Yok canım yarın oruçlu değilim
Afiyet olsun kaptanim yatin orucluysan cok sorun degil bence![]()
Offff deli gibi irmikli kakaolu bisküvili pasta istedimmm
Dedim ya bugün aşerme günü en iyisi gidip yatalımİrmikli muhallebinin arasına kakaolu bisküvi koyup afiyetle yiyesim var aaaaaa deli olcam![]()
Cuma ödülde ne tatlısı yiyeceğim belli olduBugün aşerme günü desene
Yok canım yarın oruçlu değilim
Dedim ya bugün aşerme günü en iyisi gidip yatalım![]()
İyi geceler kaptancımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber![]()
Iyi geceler canim❤İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber![]()