Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar gunaydinlar,
hepimiz icin sahane bir hafta olsun.
Ben once bildirimnyapayim sonra gun icerisind egelip dunku menumu paylasicam.

cuma 67.25
bugun 67.90
fark +650 gram
haftasonu oyle pek bir sey yemedim, ama 2 gun de ikeaya gittik ve sabah evde olmayinca ben disarida wc ye gidemiyorum. Sanirim bunyem kapatti kendini duzgun wc ye cikamadigim icin arti geldim. bir iki gune etkisi tamamen gecer diye dusunuyorum :)

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 ugurbocuuu ugurbocuuu

3.04.2022 pazar

11.20

Sade Türk kahvesi

12.00

Kahvaltı

4E14DC1A-B3E4-4EDC-B0D5-37232696D891.jpeg

13.30

Sade filtre kahve

16.00

Bir bardak kefir

1 hurma

19.00

2 kase tarhana çorbası

Avuç içi kadar Ramazan pidesi

Su:2 litre

gezegenfeza gezegenfeza North River North River

Çok üzüldüm canım, ben onlara bişey olmasını düşünemiyordum bile
Allah butun evlatlarimiza patili, patisiz, 4 ayakli, iki ayakli hepsine upuzuuun omurler versin. Mila mi kaybetmek cok zordu daha 2 yasindaydi, cok ani ve beklenmedikti bizim icin. Ama iki yeni yavru yaralarimizi sarmamiza yardimci oldular. Tabiki hepsinin yeri apayri. Hala Mila'mdan bahsederken aglamadan anlatabildigim anlar sayili. Ama bu aciyi yasamamiz gerekiyormus demekki dedim. Basit bir operasyon olacakti, veyeriner cok basit birnolay simdi mudahale etmezsek ileride sorun yasar demisti biz de o zaman yapin demistik. Bebek disi dusmemisti bir tanesi ve yetiskin disine baski yapiyordu. Basit bir dis ameliyatiydi yani. Sonra aradilar ameliyattan cikti ama gozetim odasindayken birseyle rolmus en nihayetinde kaybettik diye aradilar bizi. Inanmadim, karistiriyorlar dedim. Olamaz dedim, saglam goturduk biz o yavruyu dedim. Kendimi sucladim, dursaydi bebeklik disi yaslaninca sorunu yasasaydik dedim. Ama bunlarin hepsi bahane, vade doldugu zaman, bize bir kader bicilmisse, oyle ya da boyle yasiyoruz onu. Allah hepimize guzel, mutlu, sevdiklerimizle yanyana sevgi ve afoyet dolu omurler bicsin 🤲

Back
X