Kolay gelsin zıpzıpımGecmise gidiyorum
25 sayfa gecmis var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin zıpzıpımGecmise gidiyorum
25 sayfa gecmis var![]()
Havalar daha isinmadi kiOkulda kaloriferler kapanmış buz gibi bina
Montla duruyor herkesHavalar daha isinmadi ki
Birde bina eskiyse cok soguk olur
Dikkat et canim![]()
bizde de kapatmışlar.. koskocaman bina her yer buz gibiOkulda kaloriferler kapanmış buz gibi bina
Bizde birkaç hoca müdürle konuştu yaktılar şimdi. Donduk yahubizde de kapatmışlar.. koskocaman bina her yer buz gibi![]()
Allah butun evlatlarimiza patili, patisiz, 4 ayakli, iki ayakli hepsine upuzuuun omurler versin. Mila mi kaybetmek cok zordu daha 2 yasindaydi, cok ani ve beklenmedikti bizim icin. Ama iki yeni yavru yaralarimizi sarmamiza yardimci oldular. Tabiki hepsinin yeri apayri. Hala Mila'mdan bahsederken aglamadan anlatabildigim anlar sayili. Ama bu aciyi yasamamiz gerekiyormus demekki dedim. Basit bir operasyon olacakti, veyeriner cok basit birnolay simdi mudahale etmezsek ileride sorun yasar demisti biz de o zaman yapin demistik. Bebek disi dusmemisti bir tanesi ve yetiskin disine baski yapiyordu. Basit bir dis ameliyatiydi yani. Sonra aradilar ameliyattan cikti ama gozetim odasindayken birseyle rolmus en nihayetinde kaybettik diye aradilar bizi. Inanmadim, karistiriyorlar dedim. Olamaz dedim, saglam goturduk biz o yavruyu dedim. Kendimi sucladim, dursaydi bebeklik disi yaslaninca sorunu yasasaydik dedim. Ama bunlarin hepsi bahane, vade doldugu zaman, bize bir kader bicilmisse, oyle ya da boyle yasiyoruz onu. Allah hepimize guzel, mutlu, sevdiklerimizle yanyana sevgi ve afoyet dolu omurler bicsinÇok üzüldüm canım, ben onlara bişey olmasını düşünemiyordum bile
bizim idare o konuda biraz takıntılı canım üşüyecek hava yokmuş soğuksa onlar niye üşümüyormuş vs vs..Bizde birkaç hoca müdürle konuştu yaktılar şimdi. Donduk yahu
Gerek yok canim