Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavissin canim benim kaptanınbenim takım kaptanım kiiiiim hangi rengimmmm![]()
Aaa uzun bir aradan sonra kırmızı oldum helloooo
Teşekkür ederim canım asıl ben seni ve diğer kırmızılı hatunlarımı tebrik ediyorum
Merhaba kirmizi kaptan, henüz tanisamadik ama bu hafta bomba gibi dönüyorum ben sahalaraAmine Busra kırmızı ya doğru gel canım
Yaa ozlemisim :)) kaç oldun bakim tartildin miAaa uzun bir aradan sonra kırmızı oldum helloooo
Aa kaptan mi oldun kiz hayırlı olsunMavissin canim benim kaptanın
Tebrik ederim canimÜçte üç yapmak çok güzel ve gurur verici bir şey
Üç kere kaptan oldum üçünde de hem hafta sonu birinciliği hemde hafta birinciliğini aldık kendimle ve ekibimle gurur duyuyorum
minerva1988
@sabahvesen
She-Raa
ugurbocuuu
@19Temmuzda69um
@gezegenfeza
fesang
Zipzip-
L u c i a
Sağolun arkadaşlarım hepinizin eline emeğine sağlık![]()
O zaman kırmızı sana şans getirsin gerçi pek ihtiyacın yok maşallah fıstık gibi hatunsunAaa uzun bir aradan sonra kırmızı oldum helloooo
Merhaba canım benim ilk haftamdı ve beklediğim birşey değildi açıkcası kırmızı kaptan olmak. Şimdiden takım enerjisi çok iyi bu haftayı hep beraber bomba gibi geçireceğiz inanıyorumMerhaba kirmizi kaptan, henüz tanisamadik ama bu hafta bomba gibi dönüyorum ben sahalara![]()
Hic sorma geldim kaptim kaptanligiAa kaptan mi oldun kiz hayırlı olsun![]()
Uzulme canim insallah guclenerek uzarlarSaçlarımı kestirdim. Biraz üzüldüm basım ağrıdı.inşallah oyle guzel uzasin, oyle guzel olsunki..
Üzülme canım daha sağlık daha güzel uzarlar.Saçlarımı kestirdim. Biraz üzüldüm basım ağrıdı.inşallah oyle guzel uzasin, oyle guzel olsunki..