Resim yok galiba
4 gözle bekliyorum 192.000 mesaj tebrikler
Canım tarih bilgisi de ekler misin ? Bir de zıpzıp iel cordelia yi etiketler misin ? Sporu da istersen birazik ayrı yaz arada kaynamasinSelam arkadaşlar
Menüm
Sabah
Yumurta zeytin maydonozdan oluşan bir omlet 2 dilim tb ekmek
Domates salatalık
Öğle
Domates biber salatalık 2 dilim ekmekten oluşan sandviç yeşil çay
4 yk pirinç pilavı 2 parça haşlanmış tavuk
Salata
8500 adım
4 litre su
Bu kadar
İnşallah biran önce iyileşir kuzum. Kıyamam ona.Selam kızlar. Saatlerdir doktor araştırıyorum, antibiyotik kullanmasına rağmen çocuğumun ateşi 39 a çıktı. Bir prof buldum bakalım, yarın götüreceğim. Annemide çağırdım artık. Çok kötü hissediyorum kendimi, enerjim bitti artık şu hastalıklardan.
Çok geçmiş olsun canım yaSelam kızlar. Saatlerdir doktor araştırıyorum, antibiyotik kullanmasına rağmen çocuğumun ateşi 39 a çıktı. Bir prof buldum bakalım, yarın götüreceğim. Annemide çağırdım artık. Çok kötü hissediyorum kendimi, enerjim bitti artık şu hastalıklardan.
Teşekkürler canım4 gözle bekliyorum 192.000 mesaj tebrikler
Canım hayırlı olsunTayinimiz çıkmış hiç beklemiyorduk var mi Eskişehirli aramizda
Ortağım menü ve spor bildiriminde ortaklar birbirini etiketliyorSelam arkadaşlar
Menüm
Sabah
Yumurta zeytin maydonozdan oluşan bir omlet 2 dilim tb ekmek
Domates salatalık
Öğle
Domates biber salatalık 2 dilim ekmekten oluşan sandviç yeşil çay
4 yk pirinç pilavı 2 parça haşlanmış tavuk
Salata
8500 adım
4 litre su
Bu kadar
Selam cicimSelammm
Ben gelinliğimi gelinlikçide giymiştim. Oradaki kızlar korse kısmını öyle bir sıkmışlardı ki nefes alamıyorum biraz gevşetin diyordum son nefeslerimi alırkenboy kurtarıyor ama gelinlikte belimin ince durması lazım bide kollarımıno yüzden 13 temmuza kadar vermem lazım sporla da destek tabiki
Merhaba canımSelammm
hahahaha kafama taktiğim için direnç kilomu kiramiyorum yaaaa iyi geldi bu mesajBen gelinliğimi gelinlikçide giymiştim. Oradaki kızlar korse kısmını öyle bir sıkmışlardı ki nefes alamıyorum biraz gevşetin diyordum son nefeslerimi alırkenbelin kalın da olsa incecik oluyor gelinlikte canım, hiç takma kafana
NaberSelam cicim
NaberrrsinMerhaba canım
Selam seeeelaaammmmm selamSelammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?