• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar nasilsiniz dun gece bildirim yapamadim. Bikac gundur kucuk kizimla cok ilgilenmem gerekti
14 haziran sali menu
12:00 tavuklu salata
15:00 1 halley
19:00 kabak yemegi
Spor: 12000 adim
95443BCC-0134-4516-911B-CF3DA30CC608.webp
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Tamamdır o zaman kuzum,ayın 24.de emekliliğimi alayım,gidince ne kadar dikkat ederim belli değil,tantuniler beni bekler orada şimdi.Dönüşte tekrar listeye girme şansım olurmu peki,kaptanlığıda devrederim olmazsa bir arkadaşımız kaptan olur takımda. :KK200: :KK200: :super::super:
Tabi ki olur ablacim gelince yeniden devam edebilirsin
Sen biraktiginda en cok kilo vereni kaptan yapariz gönüllü kaptan cikmazsa🥰

Ateşi daha iyi bugün inşallah. İdrar yolu enfeksiyonu var ve boğazı da kızarmış dedi.

Sağol canım
Ilaclar iyi gelir insallah canim🙏
14. 06 Menüm

Sabah kızıma yaptığım ama yemediği 5 pankeki yedim sanırım 🫣analar taş yer yarım yarım 5 yer hesabı 😶

Akşam 3 tane köfte, salata

Ara 2 top külahta dondurma

Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim ❤
Kizlar nasilsiniz dun gece bildirim yapamadim. Bikac gundur kucuk kizimla cok ilgilenmem gerekti
14 haziran sali menu
12:00 tavuklu salata
15:00 1 halley
19:00 kabak yemegi
Spor: 12000 adim
Eki Görüntüle 3084406
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim ❤

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla tebrik ederim çok güzel kilon. Yazin zaten sicaklar bastırınca insanın birşey yiyesi kalmiyor almayiz inşallah 😂🤭
Çok sağol buşracım teşekkürler,darısı hepiznize olsun inşallah,güzel güzel gitsin kilolarda.
Aynen daha havada tam ısınmadı sıcak bastırsın bakalım direk peynir karpuza dalacam bende :KK53:

Back
X