• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İlk gün olunca illlaki ufak tefek aksaklıklar olacaktır biz tam gaz full motivasyonla gidicez
Maşallah canım, gördüğüm o ışığı genel olarak🥰 Görmediklerim de henüz olaya hakim değil 🙋

DUYURU

F Frozen01 Kırmızı Takım kaptanı askrhpozitif askrhpozitif Mavi Takım kaptanı olmuştur. ikiniz burda olduğunuzda listeden birer birer isim söyleyeceksiniz.

P.tesi eksisi en fazla olan kaptana ve takımına avantaj ödülü verilecektir.

@Zipzip- E Elif_Eylul

Arkadaşlar ilk seçimi dikkate almayın. Yeni takımlar belirlenecek.

DUYURU

F Frozen01 Kırmızı Takım kaptanı askrhpozitif askrhpozitif Mavi Takım kaptanı olmuştur. ikiniz burda olduğunuzda listeden birer birer isim söyleyeceksiniz.

P.tesi eksisi en fazla olan kaptana ve takımına avantaj ödülü verilecektir.

@Zipzip- E Elif_Eylul

Arkadaşlar ilk seçimi dikkate almayın. Yeni takımlar belirlenecek.

Lisyeden 1 kisiyi neden soyleyecegiz canim North River North River diyorum o zaman
askrhpozitif askrhpozitif sen sectin mi canim

Geldim geldim normal bir insan olmadigdan ikindi acili sos yapmaya karar verdim simdi ocaga koydum kizi uyuturken bakiyim dedim :) F Frozen01 beni kimler istedi de gittmedim espirisini yapmak istiuorum :D simdi ben neci olarak secildim ara sicak mi tatliya mi geceyim ben yufka acamam ;D

Geldim geldim normal bir insan olmadigdan ikindi acili sos yapmaya karar verdim simdi ocaga koydum kizi uyuturken bakiyim dedim :) F Frozen01 beni kimler istedi de gittmedim espirisini yapmak istiuorum :KK70: simdi ben neci olarak secildim ara sicak mi tatliya mi geceyim ben yufka acamam ;D
Sef yardımcısı oldun. 😂😂😂

Geldim geldim normal bir insan olmadigdan ikindi acili sos yapmaya karar verdim simdi ocaga koydum kizi uyuturken bakiyim dedim :) F Frozen01 beni kimler istedi de gittmedim espirisini yapmak istiuorum :KK70: simdi ben neci olarak secildim ara sicak mi tatliya mi geceyim ben yufka acamam ;D
Kiz takim kuruyoz biriniz aci sos biriniz tursu kuruyor takim kurulacaginimi buldunuz 🤣
Seni sectim pikaccu 🤣

Back
X