- 8 Eylül 2016
- 103.551
- 438.783
- 898
- 36
Masterfitin de etksii olabilir daha cok konusmaya basladikBen deyince kızıyorlar

Ben yokken 100 sayfa konusulmus nerdeyse cumartesi gunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masterfitin de etksii olabilir daha cok konusmaya basladikBen deyince kızıyorlar

Allah daim etsinMasterfitin de etksii olabilir daha cok konusmaya basladik
Ben yokken 100 sayfa konusulmus nerdeyse cumartesi gunu

MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım F Frozen01 Kaptan @Tutaste53 @TekrarDene @Brzhuzur @Umutumut82 sandriyon
@bluegreeneyes @sardunya1038 @Tesnim1989 @Kmsl Hnd 63.05 Mavi Takım @askrhpozitif Kaptan Cordelia
Nehir6161
@Tutku44 fantastikaaa
101,8 @zeyneppk @Poni Bon Elhan
@Ytmz @ekim2009 
Mavi ve kırmızı takim olarak yarin adim yarisi yapiyoruz
Mavi ve kırmızı takim yarın en gec 00.00 da adimlarini fotografli olarak bildirecek
15.000 adim sınırı var fazlasi sayılmayacak
En cok adimi atan takim yuzde 1 lik avantaji yakalar

Genelde beslenmeme hep dikkat ediyorum evet. Benim icin en önemli sey bagirsak hareketliligimi saglamak. Haftada yada 10 günde bir tuvalete cikabiliyorm sadece.Normalde bu kadar saglikli besleniyor muydun
Nöbet usulü de çalışıyorsun
Neler yapabiliriz ki acaba
Ben. Hic cnm cekmedi gercektenAğzı sulanmayan var mı

Aa benmiyim yoksa afiyet olsun dememissin cünküBende bir karar aldim bazılarının menusune afiyet olsun bile demicem

Ayy tmm demissinBende bir karar aldim bazılarının menusune afiyet olsun bile demicem

Ben ve dememekAyy tmm demissin

Yok demissin ben arada msj kaciriyorm. KacirmisimBen ve dememek
Birkac kisi var burda sallamayan

Ben genelde like atiyorum bide menude normal bulmadigim bise varsa yorum yapiyorumBen ve dememek
Birkac kisi var burda sallamayan

Sporuna bayıldımBugün ki yediklerim söyle
#sabah#
Tereyağında pişmiş yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam buğday
#ara#
2 kasik yulaf, 1 c.k. chia tohumu, çeyrek muz yoğurda hepsini karıştırdım üzerine tarçın serptim.
#aksam#
Tavuklu havuçlu terbiyeli çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
#ara#
1 bardak tarçınlı süt
10 badem
3 litre su yatana kadar 2 fincan yesilcay, 1 fincan sade Türk kahvesi yaninda minnacik bitter. Dükkanı kapattım bu şekilde.
Sporum yok ama çocuklarım var

Geçmiş olsun canımOhhh hastaaa oluyorumcocuklardan bana gecti sonunda bogazim pert
Teşekkür ederim

Harika bu sayede belki yarın adım atabilirim.
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım F Frozen01 Kaptan @Tutaste53 @TekrarDene @Brzhuzur @Umutumut82 sandriyon
@bluegreeneyes @sardunya1038 @Tesnim1989 @Kmsl Hnd 63.05 Mavi Takım @askrhpozitif Kaptan Cordelia
Nehir6161
@Tutku44 fantastikaaa
101,8 @zeyneppk @Poni Bon Elhan
@Ytmz @ekim2009 
Mavi ve kırmızı takim olarak yarin adim yarisi yapiyoruz
Mavi ve kırmızı takim yarın en gec 00.00 da adimlarini fotografli olarak bildirecek
15.000 adim sınırı var fazlasi sayılmayacak
En cok adimi atan takim yuzde 1 lik avantaji yakalar

Zayıflayacağız inşaAllah. Merak etme . Diyete devamKizlarla bisiklet surmeye gittik kizimn bisikletiyle 2 tur attim kizimda videomu cektiçok şişkoyum çoook

Bu huyuna hayranım , yenileceğini bile bile pes etmiyorsunMac 90 dk ve biz daha yeni başlıyoruz diyip moralleri bozmuyoruz

3 tekerlekli bisiklet mi sürüyorsunAa ben

Geçmiş olsun ya .Hiç planda yokken tüm gün mutfak temizledimlavobo gideri tıkanmış ama öyle böyle değil bütün mutfağı su bastı hemde pis su
Neyseki hallettim nalburdan en güçlü lavobo açıcı alarak

Silex bimex düz olanlar da yapılıyor canım . Diğerlerini bilmiyorum. Ben silexte yapıyorum harika oluyor.Afiyet olsun canım
Tost makinasinda kofte iyi pisiyomu hic yapmadimda
Aynı ben , benimde yavaş . Sağlık olsun ne edelim yavas yavas vereceğiz inşaAllahNormalde de cok fazla yemek yemiyorm. Metabolizmam cok yavas oldugundan kilo aldim malesef

Ay geçmiş olsun canım dikkat et kendinebenimde karnim agriyor biraz uzandim ama agiyor bugun spor yapamam herhalde

Ben hiç sulanmadı ağzımAğzı sulanmayan var mı

Halley sevmiyorum onun dışında hepai okey

Kesinlikle katılıyorum ve bence grubun adını" zıpzıpla mastırfit Türkie" yapalım

Sesli güldüm yaaRahmetli Kemal sunal gibi ekmeğini bandir ekrana

Kırmızı takım yürüyecekmis miş miş miş

Bende silex yokSilex bimex düz olanlar da yapılıyor canım . Diğerlerini bilmiyorum. Ben silexte yapıyorum harika oluyor.

Tesekkur ederim kaptanimAfiyet olsun canım