Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de son dakikada yetiştim.
Bende 0 pozitifharikaaaaa 0rh lar topiği elegeçirmişizzzzzz![]()
Harikasın. Dedim mira yorgun yapmaz . Sende bırak nehir, sonra dedim ki kalk kalk takımını yarıyılda bırakma. Cidden midem çok kötü25 Eylul Menü
Sabah 09.00
1 pogaca
Çay
Öğle 14.00
Yulafli yoğurt
Akşam 19.00
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 21.00
4 erik 1 porsiyon üzüm
25 Eylul Spor
15000 adim 1500 puan. Son dk yetişti.
@zeyneppk @Zipzip- E Elif_Eylul
İşte benim spor kaptanım harikasınBen de şok dakikada yetiştim.![]()
Geçmiş olsun tatlım .Bende 0 pozitif
Harikasın. Dedim mira yorgun yapmaz . Sende bırak nehir, sonra dedim ki kalk kalk takımını yarıyılda bırakma. Cidden midem çok kötügidip yatayım . Hayırlı geceler miram
İşte benim spor kaptanım harikasın![]()
Ev yapımı limonata da olsa içinde şeker vardır diye düşünüyorumsadece o gözüme battı
afiyet olsun Cnm
![]()
O potansiyeli olan benim işte canım...bir kare bitteri yerken kırk kere isiriyorum desem abartmış olmam...bu arada diyet ile 40 yaş ile tanıştım 53- 60 kg dünyayı yesem değişmezdi. Tabi hepsi - di' li geçmiş zamanda kaldı... önümüze bakicik artık . Ağlayıp sizlamakla kilolar gitmiyor. Tam gaz devam aşkimpozitifim.Sanada ablacım
Hadi ya kötü olmuş abla inşallah bir cozum bulursunuz yarın yorucu bir gün olacak senin için
Günaydın ve hal hatır kısmını geçersek baya kar ederiz geçmiş okumaktan
Alla alla niye öyle yapar ki acava okul da çok yorulup uykusu gelince mi bahanesi oluyor
Hay maşallah canım
Satasmadan da tadı olmuyor be
Bileklik al abla en rahatı
Biz gibi şişko olma potansiyeli olanlar kabak ve salataya mahkum abla , ödem yapmıştır o bu kaç güne gider
Çok geçmiş olsun canım
Wowww
O bende de yok koca pizzayı ve yanında kolasini rahatlıkla yerim
Ömrümde goremem bu rakamı
Tebdili mekanda ferahlık var dedikleri bu olsa gerek kaptanım değişiklik bize iyi geldi
Eminim beni çok dinlerler
Benim de böyle manzaram olsa keşke otoban kenarında yürüyorum benaraba uğultusu ile çok romantik
Bir gün bi kaç arkadaş toplandık bahçede cay birşeyler hazırladık iciyoruz . sağolsun komşumuzun biri üstümüze sofra bezi silkeliverdi
Bekunis denesene canım
Son zamanlarda çok yordun kendini aman dikkat et canım bağışıklığn düşmesin
Bekunisi hatirlattigin cok iyi oldu. Istanbuldayken doktor bana bi ara bekunis vermisti. Iyi de gelmisti ilk baslarda. Bikac gündür sanci cekerken neydi diye düsünüyordum hatirlayamamistim. Sen deyince animsadim simdi. Sagol cnmSanada ablacım
Hadi ya kötü olmuş abla inşallah bir cozum bulursunuz yarın yorucu bir gün olacak senin için
Günaydın ve hal hatır kısmını geçersek baya kar ederiz geçmiş okumaktan
Alla alla niye öyle yapar ki acava okul da çok yorulup uykusu gelince mi bahanesi oluyor
Hay maşallah canım
Satasmadan da tadı olmuyor be
Bileklik al abla en rahatı
Biz gibi şişko olma potansiyeli olanlar kabak ve salataya mahkum abla , ödem yapmıştır o bu kaç güne gider
Çok geçmiş olsun canım
Wowww
O bende de yok koca pizzayı ve yanında kolasini rahatlıkla yerim
Ömrümde goremem bu rakamı
Tebdili mekanda ferahlık var dedikleri bu olsa gerek kaptanım değişiklik bize iyi geldi
Eminim beni çok dinlerler
Benim de böyle manzaram olsa keşke otoban kenarında yürüyorum benaraba uğultusu ile çok romantik
Bir gün bi kaç arkadaş toplandık bahçede cay birşeyler hazırladık iciyoruz . sağolsun komşumuzun biri üstümüze sofra bezi silkeliverdi
Bekunis denesene canım
Son zamanlarda çok yordun kendini aman dikkat et canım bağışıklığn düşmesin
Günaydiiiin ben uyanigimGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Kimse uyanmamiş
Az daha gürültü yapayım
Tekrar gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
![]()
iyi geceler kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1k fistik ezmesi 1b kahve
Ara
2 incie 2 tane ceviz
Aksam
1tb taze fasulye 1 tb salata
2lt su
Adimi spor listesine yazacam
@zeyneppk
Menum gelsin
Sabah30
Sucuklu yumurta (2 dilim sucuk,1 yumurta)
3 şerit tel peynir
Domates
Salatalık
Biber
5-6 çatal soslu biber sote
16:00
Çeyrek haşlanmış mısır
19:30
1 servis kaşığı pirinç pilavı
2 kepçe kuru fasulye
3 parça kuzu kaburga ve sebzeleri
Salata
Sıvı: 1 lt su,1 lt Dukan birasi , 4 bardak cay, 1 kupa detox çayı
AdımEki Görüntüle 2922362
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @zeyneppk
Afiyet olsun kizlar25 Eylul Menü
Sabah 09.00
1 pogaca
Çay
Öğle 14.00
Yulafli yoğurt
Akşam 19.00
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara 21.00
4 erik 1 porsiyon üzüm
25 Eylul Spor
15000 adim 1500 puan. Son dk yetişti.
@zeyneppk @Zipzip- E Elif_Eylul
Normal degilmi bu
Simdiden afiyet olsun. Bol keyifli bi gün olsun.Günaydın ahaliiii
Bugun ablam geliyor kahvaltiya hazirlik yapiyorum belki kardeşimde gelir diye umut ediyorum ama annem gittiyse tabikiM MissHayaLet
Teşekkür ederim canımSimdiden afiyet olsun. Bol keyifli bi gün olsun.
Waaaav fantastik uyanikmişGünaydiiiin ben uyanigim![]()
Gözün aydın canımGünaydın ahaliiii
Bugun ablam geliyor kahvaltiya hazirlik yapiyorum belki kardeşimde gelir diye umut ediyorum ama annem gittiyse tabikiM MissHayaLet
Sagol ablacimGözün aydın canım
Ablan neredeydi ...size afiyet olsun.![]()
Ablani da getirsene kulübe...Sagol ablacim
Ablam Bursali
Kestelde oturuyor
Ben bildiğim bilele hep tombistim ama normal kilomda kaç yaşlarındaydm hiç hatırlamıyorum orta okul falan sanırımO potansiyeli olan benim işte canım...bir kare bitteri yerken kırk kere isiriyorum desem abartmış olmam...bu arada diyet ile 40 yaş ile tanıştım 53- 60 kg dünyayı yesem değişmezdi. Tabi hepsi - di' li geçmiş zamanda kaldı... önümüze bakicik artık . Ağlayıp sizlamakla kilolar gitmiyor. Tam gaz devam aşkimpozitifim.![]()
Kabızlık benide bazen çok rahatsi ediyor o zaman kullaniyorum ondan bir taneBekunisi hatirlattigin cok iyi oldu. Istanbuldayken doktor bana bi ara bekunis vermisti. Iyi de gelmisti ilk baslarda. Bikac gündür sanci cekerken neydi diye düsünüyordum hatirlayamamistim. Sen deyince animsadim simdi. Sagol cnm
Günaydın canım gozunaydin,Günaydın ahaliiii