- 3 Ocak 2020
- 5.900
- 32.904
- 548
tesekkur ederim insa kaptanim inaniyorummSabit olmanda guzel canim cumaya eksi gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim insa kaptanim inaniyorummSabit olmanda guzel canim cumaya eksi gelir![]()
Senin vki bakip soyledim ben 67 olsam kilolu gösteriyorBak o zaman sansim artıyor![]()
Baya bir uzun bir surecEvet biraz zaman lazımgönül ister ki hepiniz gelin ama şartlar müsait değil
ay Allam ya
![]()
Onu kendi kaptanlari söylesin dedimKaptanım bu kadar şekerolma sabitler neden sabit bakayım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sovecek şimdi kesinAblam geldi![]()
VK düzenle bakayım senBaya bir uzun bir surecoff bugün yine çok konuştum düştü çenem
![]()
Sen sari takim kaptani ol ablan gibi zopacisinKaptanım bu kadar şekerolma sabitler neden sabit bakayım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bol spor ve eksi lazım canım. Hele ki kaptanımız kaybettiyse aç kalmamız lazım. Her türlü alacağız.
Aynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o varOnu kendi kaptanlari söylesin dedim![]()
E napak sopayı görmeden pacalari sivamiyorsunuzSen sari takim kaptani ol ablan gibi zopacisin![]()
Bence boyuna gelmeden kimse sabit listeye geçmesin. 1 60 ise 60 kg olsun.Sarı listeye girmek için bir limit koyabiliriz aslında hedef listesine yakın olanlar gecebilsin mesela yoksa Dilek kaytaracak oraya gözü kaldı![]()
Kesin +2Aynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o var![]()
![]()
22 VK istiyoruzBence boyuna gelmeden kimse satiblisteye geçmesin. 1 60 ise 60nkg olsun.![]()
Cumadan sonra benide alAynen bende karışmayım tek cikoya bakacam bu hafta elimde o var![]()
![]()
Simdiden kaptanim hissettim seniE napak sopayı görmeden pacalari sivamiyorsunuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben sert cikmak istemiyorum sertmi olmak lazimOnu kendi kaptanlari söylesin dedim![]()