- 3 Ocak 2020
- 5.900
- 32.901
- 548
cumartesi sporum azdi pazar iyiydi eksiler gelecek kaptanim merak etmeBol spor ve eksi lazım canım. Hele ki kaptanımız kaybettiyse aç kalmamız lazım. Her türlü alacağız.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi sporum azdi pazar iyiydi eksiler gelecek kaptanim merak etmeBol spor ve eksi lazım canım. Hele ki kaptanımız kaybettiyse aç kalmamız lazım. Her türlü alacağız.![]()
Benim 22.4 mus22 VK istiyoruz![]()
Aman kaptanim sen ona bakmaBen sert cikmak istemiyorum sertmi olmak lazim![]()
Cuma kazanmak istiyorsaniz olabilirBen sert cikmak istemiyorum sertmi olmak lazim![]()
Ya evet gözüm kaldı ordaSarı listeye girmek için bir limit koyabiliriz aslında hedef listesine yakın olanlar gecebilsin mesela yoksa Dilek kaytaracak oraya gözü kaldı![]()
Cumadan sonra benide al
Simdiden kaptanim hissettim seni![]()
Adımlar yarışıyor. 15.000 adım lazım hergun. Sen olduğun sürece ben hiç merak etmem.cumartesi sporum azdi pazar iyiydi eksiler gelecek kaptanim merak etme![]()
Cumaya çok güzel eksi gelecek Eminim canim
Teşekkür ederim canımallahımmm bu ne guzeellll eksiiimasallah ,
![]()
benim vki millattan önce kalmaSenin vki bakip soyledim ben 67 olsam kilolu gösteriyor
Azicik kisayiz biz![]()
DüzenledimVK düzenle bakayım senunuttum sanma
![]()
OlabilirimBence boyuna gelmeden kimse sabit listeye geçmesin. 1 60 ise 60 kg olsun.![]()
Spor yapBenim 22.4 mus![]()
Ben kilo verince gittim burdan aldim kilolari döndümYa evet gözüm kaldı ordaçok tatlı değiller mi ama kilolarını vermişler kafa rahat hep şamata hep gırgır tam benlik
![]()
Evet koruyamazsam vur kırbacıEminmisin son kararın mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haftaya sari takim kazanacakCuma kazanmak istiyorsaniz olabilir![]()
Başladım bugun en az 10 bin adim atacağımSpor yap![]()
Sende ver seninde kafan rahat olsunYa evet gözüm kaldı ordaçok tatlı değiller mi ama kilolarını vermişler kafa rahat hep şamata hep gırgır tam benlik
![]()
Tam bı yapimcisin reytingler yüksek olsun parayı indere gandi yapiyim diye kaptana gazı veriyosun vallaCuma kazanmak istiyorsaniz olabilir![]()
Bizim takım gülerek oynayarak yenecek inşallah. Ben de sanırım. 10 aydır p.tesi nadir eksi geliyorum ama 35 kilo verdim. Birseycik olmaz. Rahat ol bize güven.Ben sert cikmak istemiyorum sertmi olmak lazim![]()
Ya evet gözüm kaldı ordaçok tatlı değiller mi ama kilolarını vermişler kafa rahat hep şamata hep gırgır tam benlik
![]()
Ben kilo verince gittim burdan aldim kilolari döndümohh bak ne guzel takiliyorlar
![]()
Yeni üyeler alıyoruz hadi bastırın sarı takım demek spor+ koruma demek ( diyene bak )Başladım bugun en az 10 bin adim atacağım![]()
Yapimci olmak bunu gerektiriyor bak daha sonuclari açıklamadimTam bı yapimcisin reytingler yüksek olsun parayı indere gandi yapiyim diye kaptana gazı veriyosun vallasessiz çakal seni
![]()
ben çok zayıflığı sevmemSende ver seninde kafan rahat olsunsen tepeden inmeye çalışıyorsun
![]()
35 miBizim takım gülerek oynayarak yenecek inşallah. Ben de sanırım. 10 aydır p.tesi nadir eksi geliyorum ama 35 kilo verdim. Birseycik olmaz. Rahat ol vize güven.![]()
tamam kaptanim bugun 15 bin yapmak icin elimden geleni yaoacagim simdi ders arasi yuryuyorum zatenAdımlar yarışıyor. 15.000 adım lazım hergun. Sen olduğun sürece ben hiç merak etmem.![]()