- 12 Nisan 2009
- 8.177
- 28.716
- 1.073
- 43
Ben cok üzülürüm cunku ben kazanicam gozuyle baktim hep aksini dusunmedimZeybep az mı üzülür.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok üzülürüm cunku ben kazanicam gozuyle baktim hep aksini dusunmedimZeybep az mı üzülür.![]()
Evet zeynep az uzulur gibi geldiZeybep az mı üzülür.![]()
85 kiloydu eee boyda yok gobek önden gidiyorCokta yokmus canim kilosu kilolu diyordun ya daha cok bekliyordum benerkeklerde ne gicik 10 gunde 6 kg vermis
Manyak85 kiloydu eee boyda yok gobek önden gidiyor![]()
Olsun üzülunce cumaya daha güzel sıkı gelirlerEvet zeynep az uzulur gibi geldi![]()
Eklenmiyo sanki canim bende bakayim amaEkleyebilmek lazım kaptanım dur ben kendi açtığım bir konuda deneyeyim
Az daha merak edinayyyy kimmmmmmm
hemen yazıyorum gülümKirmizi takımdan kilosunu bildirmeyen arkadaslarim var
Kilolarinizi bekliyorum kizlar
@Elisa83
@Brzhuzur
@sandriyon
@Tutku44
ekim2009
Düğünde dans ettik aramızda göbek varManyak![]()
Bogazimizi sıkacaklar sonunda sanki oyle bir his varOlsun üzülunce cumaya daha güzel sıkı gelirler![]()
Olsun napalim ama cumaya eksi bekliyorum olurmuhemen yazıyorum gülüm
cuma 80.4
pazartesi 81.8
malum dönem başladı dün
Baslamamis abla patlamis patlamishemen yazıyorum gülüm
cuma 80.4
pazartesi 81.8
malum dönem başladı dün
Yemekleri önünüzden alacaklarBogazimizi sıkacaklar sonunda sanki oyle bir his var
Maşallah canımTeşekkürler.
![]()
Ne kadar iyi kalplisin gözlerim yasardiAkşam bacaklarininin Ağrısından uyuyamazsin ama 5ooo yeter bence ben senin iyiliğini düşünüyorum cnm![]()
ben gecen buraya yazarken bir randevuya gec kaldim allah iyiliginizi versin emi diye saydirdim size
burada kimse susmaz sen kapidan cik git anacım![]()
Günaydın abla
dün yaptigım sporlarla bu gece bacaklarim cok agridi ama ben inanilmaz zevk aldim![]()
Aynen canım. Başaracaksın.İnsan nasil degisiyor demi baska bir kişi gibiPsikoloji değişiyor kendine guveni geliyor
inşallah hedefim 60 yolum uzun inşallah olacak
![]()
İnşallah üzülmezsin. Ben kesin ağlarım.Ben cok üzülürüm cunku ben kazanicam gozuyle baktim hep aksini dusunmedim