Kendin kasindin canım 4 kepçe yenir miHe yane geliyorsa başıma dilim yüzünden geliyor ne nohuttu be arkadaş olay oldu başka ceza bile eklediler yani keşke bazı arkadaşlar gibi sadece ismini yazsaydım ölçüsüne kadar yazdım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendin kasindin canım 4 kepçe yenir miHe yane geliyorsa başıma dilim yüzünden geliyor ne nohuttu be arkadaş olay oldu başka ceza bile eklediler yani keşke bazı arkadaşlar gibi sadece ismini yazsaydım ölçüsüne kadar yazdım
![]()
Ben cuma günü menüleri hayranlıkla okudum nasılda yemezler diyeTakimdayken tarti sonrası ödül cuma günuydu bizde ama bu ara fazlada ödül yapmiyolar sanki![]()
Yendi işte sabahtan akşama kadar aç kal yersinKendin kasindin canım 4 kepçe yenir mi![]()
Yoo bazen yazmıyorlar dikkatimi çekiyorÖlçüsünü yazıyoruz ki tatlım
Akşamları bende aramıyorum ama kahvaltı da şöyle meneme sucuklu yumurta ya taze ekmek banipda yemesi pek güzel oluyorBen cok ekmek yemem en kolay biraktigim ekmek olur![]()
Niyet bozdurucaniz adamaAkşamları bende aramıyorum ama kahvaltı da şöyle meneme sucuklu yumurta ya taze ekmek banipda yemesi pek güzel oluyor![]()
Kolay gelsin canım işinde zor Rabbim yardımcınız olsun o ortam çok korkunç tabi sen alışmışsindir da felaketTsk ederim. Evde olsam gelmez suan cok uykum geldi![]()
Adımları çalarken kapıdan gecemedilerDıttttt onaylanmadi![]()
Bu hafta 82 ucundanda olsa görmeyen ne olsunHadi inşallah![]()
Ins olacak. Tsk ederim.Sporun metonu hızlandırmays çok etkisi olucak cnm
Cuma günü kaybedelim eğer bak Ozaman gör sen nasıl karıştırıyorum buralarıAdımları çalarken kapıdan gecemediler![]()
Evet cnm ama alistim. 14. Senemi calisiyorm.Kolay gelsin canım işinde zor Rabbim yardımcınız olsun o ortam çok korkunç tabi sen alışmışsindir da felaket![]()
Cuma günü kaybedelim eğer bak Ozaman gör sen nasıl karıştırıyorum buraları![]()
Sende haklısınHe yane geliyorsa başıma dilim yüzünden geliyor ne nohuttu be arkadaş olay oldu başka ceza bile eklediler yani keşke bazı arkadaşlar gibi sadece ismini yazsaydım ölçüsüne kadar yazdım
![]()
Bazı ebeler çok sinirli kızımda da oğlumda da doğuma girdiğim de çıktılar karşıma acı çekerken bide onların sinirini çekiyorsun aman yanlış anlama canım lafım sana değil aklıma geldiler bi anEvet cnm ama alistim. 14. Senemi calisiyorm.
Tabi ya bi daha susma hakkımı kullanicamSende haklısın![]()
Ben okuldan ebe olarak mezun oldum. Stajlarda ebe olarak calistim. Yükseklisans ta ebelik benim. Ama calisma hayatimda hic ebelik yapmadim. Hemsire yetkisi aldim. Yenidoganda calisiyorm yillardir. Bebislerim var benim. Onlar cok tatlilar.Bazı ebeler çok sinirli kızımda da oğlumda da doğuma girdiğim de çıktılar karşıma acı çekerken bide onların sinirini çekiyorsun aman yanlış anlama canım lafım sana değil aklıma geldiler bi an