Günaydın canımGünaydınnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydınnn![]()
Afiyet olsun canimDun ki menu
Sabah
1 kase sutle granula 4yk
Ogle(14:30)
4yk turlu
1 kase yogurt
1/2kk peynir
1 wasa
Aksam
1/2 haslanmis misir
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2923363
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @TekrarDene
Dun aksam dogum konuşmuşlar kim kac saatte nasil dogurdu felanOzet gecsen kaptan hayrina dua ederim bak![]()
Afiyet olsun canim ❤Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : (10 45)
1 yumurta +2 kaşık yulaf unundan omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
1 kupa yesilcay
Öğlen (14)
3 kaşık yoğurt + 1 muz
Akşam (17 20)
7 kaşık barbunya
1 fincan pirinç haşlanmış
1 kase yoğurt
Günaydın canimGünaydınnn![]()
Eee yani akşam bir dilim ekmekle doydun muIncir bitti receli, recel bitti ,cevizi kaptanla siz bu sene karinca gibi hic durmadinizbizde circir circir
1 dlm eppek diyor program yarim misira
Afiyet olsun canim en alta su ve sporunuda ekleyip kaptanlari etiketlemelisin
Ay ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyizElle leri bu hafta bitirdi bizim öğretmen bakalım A harfiyle ne bekliyor bizi![]()
Ya ama ticari zeka bu valla tebrik ederimKizlar sizinkiler birseymi gecen sene benim oğlan 1.sınıfta cantasına koyduğum maskelerle sapan yapıp 5 tl den arkadaşlarına satmış ,parayıda kantinde yemiş. okulun müdürü direkt beni aradı.
geçmiş olsun canıımmBiraz üşütmüşüm hastayım grip oluyorum galiba bide eşim evde![]()
olmasaydı keşke işe gitmedi. Sabahdan uğrayamadım. Şimdi aldım elime telefonu.
kolay gelsin canikoommBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyorum![]()
Ben diyecektim susunAfiyet olsun canim
Dun aksam dogum konuşmuşlar kim kac saatte nasil dogurdu felan
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim![]()
Günaydın bebikim kaybolma bak arka sayfalarda kalırsınGünaydın kızlaaar![]()
GunaydinGünaydınnn![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlaaar![]()
Korkacak bi ben varım galibaBen diyecektim susunkorkutmayin kızları diye
![]()
Öyle diyenlerden biri de benim.. inanma o iç sese kandırıyor seni...Ben icemem abla çayı bırakırım yine de içmem![]()
Himm en cok kim zorlamisAfiyet olsun canim
Dun aksam dogum konuşmuşlar kim kac saatte nasil dogurdu felan
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim![]()
Aksam doydumda sabah hic doymamistim ya bugun yaptim omletimi missEee yani akşam bir dilim ekmekle doydun mu![]()
Himm en cok kim zorlamis
Aksam doydumda sabah hic doymamistim ya bugun yaptim omletimi miss
Tartildin miGünaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
![]()
Normal doğurdular demek ki benimkiler 15dk kirt kirttaskrhpozitif in ilk doğumu zor gecmis digerleide zormus da en aklimda kalan o oldu :)
Doğum hakkında en kısa konuşan bendimaskrhpozitif in ilk doğumu zor gecmis digerleide zormus da en aklimda kalan o oldu :)
Tartildin mi![]()
Zorluk acisindan dedim amaDoğum hakkında en kısa konuşan bendimgene çıban başı ben oldum
![]()