- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GüzelŞaşırdık mi Cuma ben de sütlü tatlı yiyeceğim. Aklımda profiterol var ama önerilere açığım.![]()
Kim yapmış bu araştırmayı, yok artık... Bunu denemem lazım.sporcularla yapılan bir araştırma var sporcuları iki guruba ayırıyorlar başta hepsinin kas oranı kilo v.s. her şey kaydediliyor
ilk guruba her zaman ki gibi antreman yapmaları söyleniyor ikinci gurup ise sadece rahatça uzanıp antreman yaptıklarını zihinde canlandırmaları isteniyor 1 ayın sonun da tekrar herkes de ölçümler yapılıyor iki gurubun da kas gelişim oranı aynı çıkıyor
yanii rüyanda adım atsan telefon saymaz ama bedenin sayar :))
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canımAkşam kaza yaptı arabayı tamire verecek ondan öyle demiştir![]()
Topik başka yönlere kayıyorduGüzelben kazandibi supangle profiterol bazen de trilece alırım.
Yarışmanın heycani ciddeyeti için önce kaptan tam gaz motive olucak ve takımını motive etmek için elinden geleni yapicak. Kendiside kesinlikle örnek olacak takim arkadaşlarında istediği gibi yönlendirebilir ben bu hafta aç kalabilirseniz kalin dedim heosinin açlıktan ağızları kokuyor şuanKaptanların sorumluluğu nedir burada. Eğlenceli görünüyor. Ben ne zaman takımlı olacağım.
Sen dene sende ise yararsa ben de denicemKim yapmış bu araştırmayı, yok artık... Bunu denemem lazım.Ben hep yiyeyim ama sağlıklı manken gibi olduğumu hayal edeyim.
Bakalım ne olcak.
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Topik başka yönlere kayıyordubende istiyorum ya
![]()
Canım, takımlarını spora teşvik etmek, menülerini takip etmek takımlarının kazanmasi için ne gerekiyorsa yapmak.Kaptanların sorumluluğu nedir burada. Eğlenceli görünüyor. Ben ne zaman takımlı olacağım.
Haklısın canım ben şimdilik taş kemirmeye devamTeşekkür ederim canımseninde yiyeceğin günler gelecek dayan bak herşey çok güzel olacak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merak etme ben senin metona tepik attım 60 gel seni neler bekliyorHaklısın canım ben şimdilik taş kemirmeye devam![]()
Suyum belirsiz. Sporu gece attim 10bin adim.Tam diyet menü
Çok az
Spor göremedim
Süper
Afiyet olsun
Çok eksik. Sağlığın bozulmasın sonra
Su spor?
Tek öğünmü
Diyet menüsü. Detoks mu yapıyorsun kiraz çqyı ile.
Genel yorum:çoğu menü bana dengeli gelmedi. Herkes aç yaşıyor. Amaniiiin ben nereye gelmişim. Asla rakip olamayız. Ben baştan kaybettim.![]()
kolay gelsin canim benimBen gene gidiyorum tarlaya 2.ci postayi toplamaya![]()
![]()
Ben dün geldim. Bildirmedim cuma günüCanım, takımlarını spora teşvik etmek, menülerini takip etmek takımlarının kazanmasi için ne gerekiyorsa yapmak.Bu cuma kilo bildirmeyi unutma geçen cuma bildirdin mi?
Bende herkes niye aç diyorumYarışmanın heycani ciddeyeti için önce kaptan tam gaz motive olucak ve takımını motive etmek için elinden geleni yapicak. Kendiside kesinlikle örnek olacak takim arkadaşlarında istediği gibi yönlendirebilir ben bu hafta aç kalabilirseniz kalin dedim heosinin açlıktan ağızları kokuyor şuan![]()
Düzen konusunda iyiyimdir. Adım da günlük 10bine yakın oluyor genelde.Cuma günü alabiliriz canim takımlara
Ama düzenli katilim bekliyoruz menu ve adim bekliyoruz![]()
Sağlam tepeydinMerak etme ben senin metona tepik attım 60 gel seni neler bekliyor![]()
Geçmiş olsun canım