Geçmiş olsun canım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ya
Gecmis olsun canim
Kolay gelsin birtanem ,rabbim bereket versin.Ben tarlaya ceviz toplamaya gidiyorum![]()
Vatana millete takımına hayırlı olsun canım .Günaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
![]()
Kilolarini alamayiz yaninda goturecek mecbur![]()
Biz de i den başladık dün m ye geçtik.Biz daha dün a harfine geçtik
Günaydın canım![]()
İki gün Mavi takımda kilo verdi ama![]()
Biz en iyisi nehiri geri verelim![]()
Nehirden 2 gün ayrı kaldım. Tekrar hasretine dayanamam.![]()
Bende yapılsın istiyorum sporsuz olmazO zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.![]()
Cuma ben aşırı yoğun oluyorum . Cuma günü de artık bir işim var .Cuma tatil? Cuma sayfada çok yoğun oluyor spor yapamayız. C.tesi pazar Bu olabilir.![]()
Nehir 2 gün yatılı okula gitti. O zaten bizim.kizimiz evine döndü.![]()
Güzel fikirler geliyorBu fikri cok sevdim.![]()
Afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin .Ben gene gidiyorum tarlaya 2.ci postayi toplamaya![]()
![]()
Geçmiş olsun canım .
Acaba keramet böbrekte mi
Günaydın kızlar
Yok adım atması gerekiyor
Akşam kaza yaptı arabayı tamire verecek ondan öyle demiştir![]()
Ben aç değilim . Açlık hayat ve benBende herkes niye aç diyorum![]()
Geçmiş olsun canım
11k olmusuz hakkimiz bu kadar seyirci3 tanesi kacti bak 29 a düştük![]()
Bugünlük aksiyonlarımız bu ,hergün farklı konu farklı aksiyonlarımız var lütfen . Bizi hafife alma .11k olmusuz hakkimiz bu kadar seyircihayir kilo vermeye dair tiyoda yok hep dogum , wc vs
Babamda yarin memlekete gidiyor ceviz toplamaya. Allah yardimciniz olsun cok var mi?Ben gene gidiyorum tarlaya 2.ci postayi toplamaya![]()
![]()
Geçmiş olsun canım
Ben okuldan dönerken ilk hafta gözüm karariyodu. Her yerde birşey var cagiranAllah'ım buram buram burnuma simit poğaça kokuları geliyor bir an önce eve atmam lazım kendimi![]()
Hayırlı olsun yeni işin canim❤Cuma ben aşırı yoğun oluyorum . Cuma günü de artık bir işim var .Perşembe cuma işe gideceğim inşaAllah
![]()
Ozaman senin yazını okumuş olabilirim abladaha önce daha detaylı yazmıştım buna benzer daha da araştırma çalışmalar var her okuduğum da heyecanlanıyorum :))
Gecmis olsun canım
Tartilmadim perşembe tartilicam ama zabah kalktığımda karnım çürümüş hamur gibiydi buda yaktigims delalet ederHımmmm yaktinmi peki![]()
O zaman bu cuma bildir. Sonraki cuma katılırsın bir takıma. Düzenli spor yapıp diyet yapacaksan bu cuma katalım. Hazir mısın?Ben dün geldim. Bildirmedim cuma günü
Bende biraz agir yuruyorum ama seninki saymadimi acabaYa kızlar biraz önce koşu bandında beygir gibi 25 dakika hizlı tempo yürüdüm. pedometre 1122 yazıyor. 15000 adım atanlar yunanistana gećip gerimi geliyor diye düşünmeye başladım. Ben umutsuz vakayım![]()
Pedometre algilamiyor olabilir canimYa kızlar biraz önce koşu bandında beygir gibi 25 dakika hizlı tempo yürüdüm. pedometre 1122 yazıyor. 15000 adım atanlar yunanistana gećip gerimi geliyor diye düşünmeye başladım. Ben umutsuz vakayım![]()
Bende biraz agir yuruyorum ama seninki saymadimi acaba