• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu yanlış sayani sil canım 2 tane daha indir hangisi sayiyorsa onu kullan öbürünü sil boşa gidiyor emeğin

Evet canim simdi baska yükledim bakalim bu kac sayacak 😍

Acaba hemen gerekli evrakları doldursanda mavi takıma dahil etsek mi seni 😬😂akşama 15.ooo yaparsın kesin🤩
15bin bugün yapamayabilirim de yapabilirimde . Çocukları okuldan alırsam yaparım ama. Haftasonu sınava gireceğim. Atlatıp geleyim temiz temiz adımlayalım bence. Sınav olunca bilemedim ne kadar adımlayabilirim.

Tatlı Ne yaptın canım merak ettim tarifini atarmisin sana zahmet bir tatlı sever olarak 😁
1 bardaktan fazla süt, 1 yk siyez unu yarım tatli kaşığı nişasta. Piştikten sonra 1 tk pekmez ya da bal ☺️ ben pisirirken kakaoda koydum

15bin bugün yapamayabilirim de yapabilirimde . Çocukları okuldan alırsam yaparım ama. Haftasonu sınava gireceğim. Atlatıp geleyim temiz temiz adımlayalım bence. Sınav olunca bilemedim ne kadar adımlayabilirim.
Senin 15. 000 yapmana gerek yok canım.😘

Pedometrede algilama için seçim buradan mi oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20210928-152628.webp
    Screenshot_20210928-152628.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 44

Günaydın kızlarcımmmmmm 😍😍😍😍

Öncelikle hepinize bulunduğum elzem 😢duruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim. 😂😂😂
Ne diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldum😢duygulandım biraz kaç gündür bu ani bekliyorduk 😌😌umudum bu gün itibariyle senden çok umutluyum 😍😍 totem yapıyorum cuma 88.2 sin;)

Ne diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldum😢duygulandım biraz kaç gündür bu ani bekliyorduk 😌😌umudum bu gün itibariyle senden çok umutluyum 😍😍 totem yapıyorum cuma 88.2 sin:KK66:
Bende bir haber vereyimmi kaptanim 🤣🤣🤣😅

Ne diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldum😢duygulandım biraz kaç gündür bu ani bekliyorduk 😌😌umudum bu gün itibariyle senden çok umutluyum 😍😍 totem yapıyorum cuma 88.2 sin:KK66:

Ahhh canımmm ağzın bal yesin .. hımmm yok yok ağzın kabak yesin.😂 88.2 çok uzakta. Bu sabah 89.3 dum 😍.

Çok fazla gelemiyorum yürüyüşe çıkabilmek için işlerimi oyalanmadan halletmem gerekiyor kız uyumadan
Bende 10 do yuruyorum 20 dk mola 😑😅 ama daha okula gidicem. Dönüşte yürürüm diye planladim

Ahhh canımmm ağzın bal yesin .. hımmm yok yok ağzın kabak yesin.😂 88.2 çok uzakta. Bu sabah 89.3 dum 😍.
Beraber yiyelim cnm😈umutcugum kabak yersen hem aktiflesen bağırsağıns destek olursun hemde 88 çok uzakta olmaz 😏😏

Back
X