Sağolasın canım Amin.Hayırlı olsun kuzum yeni işin
Samsung health varya onuda indirebilirsin oda iyi sayiyordy
Çok mu belli ettim tuhh
Herşey reyting için
Karıştırmış olabilir tabiki kaptanimda eğer öyleyse dün o kadar yazdım velilere insan bir cevap verirdi
Ceviz, keten tohumu ,mor lahana, limon, zerdeçal, yoğurt ve yoğurt suyu
Valla bizimkilerde bir tuhaf hepsi bana dokunmayan bin yaşasın modunda hiçbir şeye el atmiyorlar
İnşallah hayır kaç yerine etiket yapıştırıp yazdım birde
Ölür müsün öldürür musun böyle insanı Allah'tan 1 hafta kullanacaklar bunu
Aynen çok kızdım o kıza. Birde kızım en çok onu severdi onunla oynardı. Yaptı bir yaramazlık

Gözüm yok kaptanlıkta, ben sporumu yapayım zayıflayayım yeter bana güzelimNehir6161 kırmızı kaptan mi olmak istiyorsun? Bence @madamhd olacak gibi. @askrhpozitif de sessiz sessiz ilerliyor.
Fitt_anne aç. Bu 4 kişi favorim. Çok merak ediyorum sürpriz gelir mi?
Aaa @zeyneppk kaptanda var. Üst üste kırmızı takım kaptanı mi olacak yoksa.![]()

Ellerine sağlık canım . Kıyasıya mücadele devam ediyor acaba ödülü kim kazanacak.24 -30 Eylül Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma cuma cumartesi Pazar pazartesi sali Çarşamba perşembe Kırmızı Takım 1@zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2@Elisa83 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4@askrhpozitif kırmızı 86 5Cordelia
kırmızı 59,45 6@Tutku44 kırmızı 75,7 7Nehir6161
kırmızı 74,2 8@madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1Fitt_anne
mavi kaptan 71,7 2@Tutaste53 mavi 69,95 3Umutumut82
mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5Gurbettt42
mavi 61,7 6@ekim2009 mavi 80,4 7fantastikaaa
mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,69 Amine Busra
mavi 75,2 Mavi Takım Ortalama

Saat kaçlarda yemek yiyorsun onu çok merak ettim .Bugünki menümü vereyim kaptanlarim...
Sabah
Domates
Salatalik
Biraz peynir
3 zeytin
1 yumurta
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Aksam
1 tabak yogurtlu kabak
Salata
Su 2.5lt
1 fincan yesil cay da icildi.
Sporu gece yazarim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne
Bana ne ya o benim kilom bir kere , o kiloya düşmek için kaç ay mücade verdim ben . Çalış seninde olsun .bana yaaa ya o benim kilom olsunnnnnnn![]()

Ne var bu menüde ben yemek falan göremedim . Bakıyorum bakıyorum yemek yok. Nerde bu yemekler...Iyi aksamlar kızlar bugünki menüm
Sabah 2 bardak ılık tarçın karanfil limonlu su
1 dilim ekmek 1/2 salatalik 1 orta boy domates 1.5parça peynir 5 zeytin 1 yumurta çay
Ara 1 mandalina
Öğle 1 tas kıymalı tarhana çorbasi 1 tas yoğurt
Ara 2 yulafli büskivi 1 fincan şekersiz sütlu kahve
Akşam 1.5 tas tarhana çorba 1 dilim ekmek
1 bardak Tarçinli karanfilli limonlu su
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Fitt_anne @