- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
İnşallah canım istediğim hedefe ulaşınca orası için spor yaparım düz olsun diyeDoğumdan oluyor galiba. Sporla ve zamanla kilonu sabitlersen gider bence.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım istediğim hedefe ulaşınca orası için spor yaparım düz olsun diyeDoğumdan oluyor galiba. Sporla ve zamanla kilonu sabitlersen gider bence.![]()
Nasılsın? Takımlar kapandı 6. Takım burada günlükte devam ediyoruz. MasterFit yarışması yapıyoruz kendi aramızda.Selam canım
Yorulma sınırım 30 000 merak etme.Çok yorma kendini canım benim![]()
Yok canım orata ben taşıyorum. Sen normal sayfamıza yaz.heee anladım buraya atıcaz bundan sonra![]()
cidden mi menü sporu oraya yazıyoruz da ben gözden kaçırmışım da sana iş çıkarmışım diye üzülüyordum şu anYok canım orata ben taşıyorum. Sen normal sayfamıza yaz.![]()
Teşekkürler,sen?evet gördüm şaşırdım,kaç yıllık yarış belki birgün yine açılırNasılsın? Takımlar kapandı 6. Takım burada günlükte devam ediyoruz. MasterFit yarışması yapıyoruz kendi aramızda.![]()
59,4 5 kg en son. Koruma gibi benim durum canım.Teşekkürler,sen?evet gördüm şaşırdım,kaç yıllık yarış belki birgün yine açılır
Kaça düştün,mira devammı![]()
O kadar işin arasında bize de yetişiyorsun. Sınavda başarılar.herkese iyi geceler
bugun cok zor sartlarda spor yaptim
videolarım ikisde baltalandi disari ciktim yurumeye yagmur yagid .. yagmur durdu ciktim esimin isi cikti geri dondum inanin su 15000 bini sadece sadece kırmızi takim icin cordelyma ve zeynep kaptanim icin yaptim
Cordelia @zeyneppk
Eki Görüntüle 2923327 Eki Görüntüle 2923328
Zipzip-
E Elif_Eylul
Evet canım fazla aktif olamıyorum tamam canım düzenli paylaşırım@Ytmz Dün ve bugünkü menunu paylasirmisin canim
Senden ricam önümüzdeki 2 günde düzenli paylaşman çünkü ucunda yüzde 1 ödülü var .. istersen bu haftadan sonra yarışmalara katilmazsin pek aktif olamıyorsun galiba...
Afiyet olsun. Adım resmi var mı canım?Sabah 9.00 - 1/4 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1/4 karışık tost
Sabah 10.00 - 1 türk kahvesi
Öğle 13.00 - 5yk sebze çorbası, 3 köfte, 3yk pilav
Akşam 18.30 - 1/2kase tavuklu çorba, 1 çitim üzüm, 1 incir
Su 1.5lt
Spor - 11705 adım. 1170 puan.
Zipzip-
Cordelia E Elif_Eylul
1 bardak süt, 1 yk siyez unu, 1 tkdan az nişasta, kakao en son pişince 1 tk bal ya da pekmezAfiyet olsun tatlım muhteşemfit tatlının içinde ne var
Bende bugun pisirmek istedim nalet şey pişmediBenimde şimdi düdüklü fokurduyor. Hazır kız uyurken yarının yemeğini yapıyim dedim. Menüde nohut pilav var... beklerim beraber yiyelim
![]()