Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuzu valla mecbur ders basinda oturuyorum okula gidip gelmek olmasa herhalde evde 2000 ancak olacak :KK43:
Cnm benim ben seni anlıyorum da elalem konuşucak kaybedince arkamızdan 🙄kankasi bile 15.ooo adım atmadı kabakta yemedi diyecekler😢😢😢🤣🤣

Benim pazartesim vardı. Puanlara baktım da durumum çok kötü değilmiş. Çok motive oldum şuan.
Herkes kırmızı takımlı olmak mı istiyor. Devler ligi gibi olmuş.
O kirmizi takimdakiler gecen haftada mavi takimdaydi 😍🤗 kirmizi takim birinci olursa takimdan en cok kilo veren kaptan olacak yaris gercekten cok motive edici

Benim pazartesim vardı. Puanlara baktım da durumum çok kötü değilmiş. Çok motive oldum şuan.
Herkes kırmızı takımlı olmak mı istiyor. Devler ligi gibi olmuş.
O kirmizi takimdakiler gecen haftada mavi takimdaydi 😍🤗 kirmizi takim birinci olursa takimdan en cok kilo veren kaptan olacak yaris gercekten cok motive edici

Kırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizden 🙄 ☹️yokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde 🤗🤗🤗😁😁
North River North River
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42 Gurbettt42
@fantastikaaa
@Umutumut82
Amine Busra Amine Busra
Kim onlar?
Kuzu valla mecbur ders basinda oturuyorum okula gidip gelmek olmasa herhalde evde 2000 ancak olacak :KK43:
Kolay gelsin canım.
Reglini bulalim hemen ne zaman olmus :KK70:
20 Ağustos

Back
X