Ayni anda iki iş yapamam benÜtü yaparken de adım atabilirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni anda iki iş yapamam benÜtü yaparken de adım atabilirsin![]()
kaptanlarımın iznini almam lazım bana kalsa yaparımmda . bakalım onlar ne der . Onlar bu konuda daha bilgililer ben cahilimB
Beraber yapalim
Afiyet olsun canım
Canim bende if yapiyorum ama kilo veremiyorum
Bünyeden bünyeye degisiyor
Ellerine sağlık canım . Mavi takım tebrik ederim24 -30 Eylül Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma cuma cumartesi Pazar pazartesi sali Çarşamba perşembe Kırmızı Takım 1@zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2@Elisa83 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4@askrhpozitif kırmızı 86 5Cordelia
kırmızı 59,45 6@Tutku44 kırmızı 75,7 7Nehir6161
kırmızı 74,2 8@madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1Fitt_anne
mavi kaptan 71,7 2@Tutaste53 mavi 69,95 3Umutumut82
mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5Gurbettt42
mavi 61,7 6@ekim2009 mavi 80,4 7@fantastikaaa mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,69 Amine Busra
mavi 75,2 Mavi Takım Ortalama
Kırmızidan 3 kişi hergun 15.ooo adım atıyor bizden![]()
yokmu iki üç babayiğit şu iki gün en azından 15.ooo yapsbilicek hicmi ölmüşünüz yok dua ederdim hemde
@Tutaste53
@ekim2009
@bluegreeneyes
Gurbettt42
@fantastikaaa
Umutumut82
Amine Busra
Bugğn adım yarışı son diye biliyorum.Yagmur basladi burda. Okula yuruyemem diye evde yürüyorum. Ütü bile yapmiyorum cumaya kadar![]()
İmkansız diye birşey yoktur istedikten sonraVar ya rahatsız oluyorum söyle düz olsa o da imkansız gibi
Bugun Çarşamba ama Perşembe dahil olmicak mikaptanlarımın iznini almam lazım bana kalsa yaparımmda . bakalım onlar ne der . Onlar bu konuda daha bilgililer ben cahilim![]()
Cordelia E Elif_Eylul
Zipzip-
Ellerine sağlık canım . Mavi takım tebrik ederim
illaki çıkar canım . Belkş bugğn seni şaşırtırlar
Bugğn adım yarışı son diye biliyorum.
İmkansız diye birşey yoktur istedikten sonra
Kaptanlarımız aydınlatsın bizleri ben bugün son biliyorum .Bugun Çarşamba ama Perşembe dahil olmicak mi
Aynen adim yarisi bugun son yarin açıklariz kim yuzde 2 yi kazandi diyeBugğn adım yarışı son diye biliyorum.
Bence yapabilirsin canim denemekten zarar gelmezkaptanlarımın iznini almam lazım bana kalsa yaparımmda . bakalım onlar ne der . Onlar bu konuda daha bilgililer ben cahilim![]()
Cordelia
Cordelia E Elif_Eylul E Elif_Eylul
Zipzip-
Zipzip-
Bugun son canimBugun Çarşamba ama Perşembe dahil olmicak mi
Canim iki takımda çok iyi. Nehir değişikliği ile dengeler değişti. Kırmızı Kaptan p.tesi Challenge i kaybetseydi mavi takım devler ligi gibi görünecekti. Cidden herkes çok azimli. Cuna ne olacak çok merak ediyordum.Benim pazartesim vardı. Puanlara baktım da durumum çok kötü değilmiş. Çok motive oldum şuan.
Herkes kırmızı takımlı olmak mı istiyor. Devler ligi gibi olmuş.
Sonra da afiyetle yersin canımKızlar bugün pek aktif değilim turşuya giriştim . (2 aylık bebeyle iyi halt yedim)
Kolay gelsin canim ❤Kızlar bugün pek aktif değilim turşuya giriştim . (2 aylık bebeyle iyi halt yedim)
Çok heyecanlı. Bende merak ettim şimdi.Canim iki takımda çok iyi. Nehir değişikliği ile dengeler değişti. Kırmızı Kaptan p.tesi Challenge i kaybetseydi mavi takım devler ligi gibi görünecekti. Cidden herkes çok azimli. Cuna ne olacak çok merak ediyordum.![]()
Eline emeğine sağlık. Bol bereketli kazançlar olsun. Afiyet olsun inşallah.Ellerimin hâliEki Görüntüle 2924145
Tamam cnm birdakineEki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137
Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar olduFitt_anne
Rabbim emeklerinizin karşılığıni versin inşallahEllerimin hâliEki Görüntüle 2924145