Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kaptanlarımın iznini almam lazım bana kalsa yaparımmda . bakalım onlar ne der . Onlar bu konuda daha bilgililer ben cahilim 😊 Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

🙄

Ellerine sağlık canım . Mavi takım tebrik ederim 🤗

😁illaki çıkar canım . Belkş bugğn seni şaşırtırlar

Bugğn adım yarışı son diye biliyorum.

İmkansız diye birşey yoktur istedikten sonra
Teşekkür ederim tatlım 😘😘

Afiyetle yersiniz insallah canim 🥰🥰
Bizim bu sene olmadi don vurdu, 1 bahcede agacin birinde 15-20 ceviz vardi gecen hafta baktik toplayıp gitmisler 😅😅
Sagol canim😌Hadiya bizdede bu sene olmus 5 çuvala yakin🥲

Adım sayar bozuksa adımlar yanlış olur Belkide o yanlış yüzünden spordaki avantajı kaybedecek bundan daha büyük sıkıntı olabilir mi😱😱😱😱😱😱😱😱
Aslinda i kullandın diye sikinti yazdim şaka babında :işsiz: :KK53:

Küçük kaynım aradı akşama balık aliyim ben yapıcam sen elini bile surmiyeceksin birlikte çocuklarla yiyelim dedi🤦🏻‍♀️ Ve ben balıktan pek hoşlanmam kokusu heryere işler kendi mutfağımda Baskasina hele hayatta yaptırmam ellerini heryere süreceğini düşünmek bile istemiyorum 😱😱
Kısaca benim yumuşak kalbim hayır diyemedi ama ksynima da ysptiramiycam için ben ugrasicam 2 kilo hamsiyle🙄🙄

Şaka yaptım canım. Bizde Tutku44 Tutku44 de show yapıyor. Sizin kızları, çok güzel motive ediyorsun. Amine Busra Amine Busra yürüyor. Gurbettt42 Gurbettt42 15.000 adım attı. North River North River imkansızlıklar içinde imkan yaratıyor. fantastikaaa fantastikaaa da yürüyor. Tüm takımı yürüttun. 🧿🧿🧿 Hepsi yürüyor. ♥️🥰
Takımın spor ordinaryüsü olarak sen varken başımızda spor yspilmamasi büyük hata olurdu😍😍 bizi bu konuda en çok motive eden sen olmussundur şimdiye kadar canım başkanım😘😘😘

Eklentiler

• 20210929_165741.webp
    20210929_165741.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 36
Back
X