- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Afiyet olsun canim nohutlar fazla mi olmuş oglen ve aksam
Sorma bir süre yemem herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim nohutlar fazla mi olmuş oglen ve aksam
Nohut yemem demistin iki öğünde de yemişsin![]()
nohutu pişirirken içine az kimyon atıyor musun gülüm , nohut bazısını baya şişiriyor ya kimyon onu hallediyor mideye, bağırsağa dokunmasını baya önlüyorSorma bir süre yemem herhalde![]()
Afiyet olsun canimSabah 9.00 - 1/4 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 yeşil elma
Sabah 10.00 - 1 türk kahvesi
Öğle 13.00 - 2 parça adana, 3yk pilav, 1/2 kase salata
Akşam 18.30 - 1/2 yumurtadan sucuklu omlet, 3 zeytin
Su 1.5lt
Spor - 10779 adım. 1077 puan.
@ cordelia @ filiz16 @ zipzip
Eki Görüntüle 2924325
nohutu pişirirken içine az kimyon atıyor musun gülüm , nohut bazısını baya şişiriyor ya kimyon onu hallediyor mideye, bağırsağa dokunmasını baya önlüyor
asıl sana, kızına geçmiş olsun gülüm parmağı kanadı mı ayy nasıl acımıştır şimdi![]()
Evet koydum şişmedi cok şüküryine de çok acır buz koydunuz mu hemen
Geçmiş olsun canımAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..
Afiyet olsun canımSabah 9.00 - 1/4 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 yeşil elma
Sabah 10.00 - 1 türk kahvesi
Öğle 13.00 - 2 parça adana, 3yk pilav, 1/2 kase salata
Akşam 18.30 - 1/2 yumurtadan sucuklu omlet, 3 zeytin
Su 1.5lt
Spor - 10779 adım. 1077 puan.
@ cordelia @ filiz16 @ zipzip
Eki Görüntüle 2924325
Bende cikarim az sonra canimAksam olmuş aşadaki ahali toplanmış geneama ben uyunaya gidiyorum gene gecmisinize sabah sövcem haberiniz olsun
![]()
Çikarken lambalarida kaparmisin karanlikta yazamazlar önlerini görmezler belkiBende cikarim az sonra canim![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet bal şeker olsun
Afiyet bal şeker olsun
Kaç km canım okulla sizin ev mesafesi.
Geçmiş olsun canım
Herhalde kızarlar . Ben bir ara önümdeki ilerlemedi kapalı park yerine girerken bisiklet yolunda durdum diye kadının biri çok kızmıştı bana.
Meşhur oldun ya ,rüyanda ne gördün sen . Ona mesaj yazdım . Ama geri gidip tekrar bakayım mesajına sonra yine yazarım
Afiyet olsun canım. Maşallah harikasın
Ellerine sağlık canım . Tebrik ederim kırmızı takım bugün son gün
Aslında fazla göbüşün yok canım . Gayet güzel
Hamd olsun iyiyim canım . Bende bugün mutfağı döktüm temizlemeye giriştim.
Bende araştırdım baya iyi kilo veriliyormuş bende onu mu yapsam E Elif_Eylul kaptanım ne der acaba 70 kiloya inince mi yapsam ne etsem![]()
Yokya ne hamilesiAfiyet olsun kardeşler.
Sen hamile misin? Yoksaaaaa
Teşekkürler.
Tmm fıstık.
Süper.
Sorsaydın keşkeBenimde aklıma geldi biliyor musun ama sormayim dedim![]()
Aklın yolu 1.![]()
Benimde![]()
Reglini bulalim hemen ne zaman olmus![]()
Yok ondan sonra oldumki. Daha 1 hafta önce bitdi hamile olsam bu kadar erken belirti verirmiki ? Vermez benceKim onlar?
Kolay gelsin canım.
20 Ağustos
Amin canım. Civ civ yok haliba canım
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini alirizTeşekkür ederim canım
Yokya ne hamilesi
Sorsaydın keşke
Yok ondan sonra oldumki. Daha 1 hafta önce bitdi hamile olsam bu kadar erken belirti verirmiki ? Vermez bence
Amin canım. Civ civ yok haliba canım![]()
Teşekkür ederim canım. Mide bulantım geçti çok şükür ama başım hala dönüyor. Oda geçer inşallahC Chikolata_gozlum nasil oldun canim
Yazmalarini yasaklayabilriim yapayim miÇikarken lambalarida kaparmisin karanlikta yazamazlar önlerini görmezler belki![]()
Teşekkür ederim canımHakkinda hayirlisi olsun canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz![]()
Ne duruyosunYazmalarini yasaklayabilriim yapayim mi![]()