Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım 🥰

Yokya ne hamilesi 😶

Sorsaydın keşke 🤭

🙄

😳

😂😂😂

Yok ondan sonra oldumki. Daha 1 hafta önce bitdi hamile olsam bu kadar erken belirti verirmiki ? Vermez bence 🙄🙄🙄

Amin canım. Civ civ yok haliba canım 🤭
En kısa zamanda hayırlı ile yigenimizi görmek nasip olur inşallah cnm ❤️😍

29 Eylül menüsü

16.55 1 orta boy elma, minnacık bir şeftali

17.45 közlenmiş patlıcan yogurtlamasi 4,5 kaşık patlıcan 5 kaşık yogurt

4 kaşık sac kavurma

Su 1,5 lt olur

Spor 35 dk leslie 105 puan
@Zipzip- @Filiz16 Cordelia Cordelia @TekrarDene
Ben aralıklı orucla beslenmeyi benimsedigim için kahvaltı yapmanın şart olmadığı düşüncesindeyim ama kendim yapamam çok severim biyerden sonrada açlığa gelemem ..senin maşallahin var kaç saat aç kaliyosun ..hep mi bu şekilde besleniyorsun.

Menünde gayet iyi protein sebze de var meyveden de karbonhidratida almışsın daha ne olsun 😊😘

Ay allah korusun o kadar olmayayım... 😉😉
Spor da yapamam bu süreçte çok kötü olurum...

Hoş buldum canım...
Kolay gelsin size 😊😊
Kendimi yemekten dün alamadım ama bugün frenledim 😀😀

Güzel cordeliam adına geri dönmene sevindim 😘😘
Ben de seni gördüğüme sevindim. ♥️ Bazıları bana idolümsun vs. diyor sağolsunlar. Sen de benim idolümsun. Senin gibi hep korumak istiyorum kilomu. İnşallah♥️🤭

Bu gece bir sinav vermişim 🤦🏻‍♀️ eşim tatli almis gelmis oturdular 1 saat yediler. Dolapta bekleyen kekleride verdim. Cuma gününü iple cekcem 😑
İradeni ayakta alkışlıyorum 👏👏👏nekadar zor bir sınav oldugunu biliyorum helede açken🙄 ağlamak istiyorsun resmen🤦🏻‍♀️ama işte bizim en büyük hatamız yıllardır bu kilolarla ugrasmamizin en büyük sebebi nefsimize hayır diyememek oldu her gün her ortamda yemememiz gereken cisi aman bişey olmaz bı lokmadan yada bugün geçti yiyelim yarın devam ederiz diye diye ya yerimizde saydık yada daha da kilo aldık ☹️ kilo veremeyen insanlar değiliz sadece hayır diyemedigimiz yada miktarlarını ayarliyamadigimiz yiyecekler yüzünden kilo veremedik yerimizde ☹️canım arkadaşım çok değil 1 ay 2 ay kararlı bir şekilde aynen bu günlerde olduğu gibi devam et hedefe ulas sonra beraber burda korumaya çalışalım 😍😍

Back
X