Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok ablam hep dayanamam diyete başladığım bu yana arada böyle yaparım hep yapsam şimdiye tığ olmuştum 😅işlerim çok çocuklarin arkasasindan kostur acıkıyorum kan şekerim düşüyor, 💕💙💙💙
Cuma itibariyle duzenli beslenirsin kuzum💙💙

Menu
Sabah
1kk peynir
2 yumurtadan omlet

Ara
1kase yogurt
Sutlu kahve

Aksam
1 bardak ayran
2 avuc ici kadar firinda tavuk derisiz

Su: 1.5lt spor: Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2924367 Eki Görüntüle 2924368
-1395 adim ortak sayilan totalde 6055 adim canim Cordelia Cordelia

Menum
Sabah
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1b kahve 1d ekmek

Ara
1 protein bar 2 ceviz 2 incir 1bsütlü yesil cay

Aksam
Tavuk göğsünden tavuk sote 1kase kadar cacik
2lt su
7000 adim 700 puan Cordelia Cordelia
@zeyneppk

Eki Görüntüle 2924375

Bugün menu
Sabah 10 00
2 yumurta 2 Kaşık yulaf ile omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam

Ara 14
1 avuç leblebi 2 kare bitter 1 kupa şekersiz kahve

Akşam 17 00
7 kaşık ciğer Bol salata 1 parça lavaş
2lt su simdi yine kahve içiyorum şekersiz

Iyi aksamlar kizlar... Misafirim vardi giremedim. Menü yazayim.

Sabah yok

Ögle
Tavuk döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran

Ara
1 salkim üzüm

Aksam
1 porsiyon cinekop tava
Bol bol salata

2.5 lt su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne Fitt_anne

Kahvaltı 11.3o
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
5 zeytin
1dilim beyaz peynir

Ara 2 salatalık 5,10 çeri domates
Kahve

Akşam 2o.3o
15 ızgara hamsi salata

3lt su 1 bardak yeşil çay 1 bardak kiraz sapı çayı Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

7 30
3 dilim ekmek 1 kaşar peynir domates salatalık marul yeşil soğan çay .
12 00
1 koca tabak brokoli içine 5 ceviz yoğurt karışımı
17 30
5 köfte bol salata 3 bardak ayran
3lt su
1 yeşil çay 1 cappucino
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip- @zeyneppk

29 Eylül menü ve spor

Sabah 09.30
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 yeşil elma

Öfke 14 30

Yoğurtlu kabak

Ara 1 porsiyon kavun

Akşam 20.00

Kabağı bekleyemedim .
2 domates,2 kk peynir 8 zeytin

Ara 22.00 2 havuç

Sütlü kahve yeşil çay bol su 2 kare çikolata

Spor 21.043 adım 2104 puan
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @zeyneppk

Bugünki menüm
11.00 1.5 dilim tb ekmek 2 dilim hellim domates salatalık1 sahanda maydanozlu yumurta 1 çatal bal
16.00 1 kupa form çayı
1 mandalina
19.00 1 kase haşlanmış et suyu 2 tane küçük etinden 4 kaşık bulgur pilavı domates salatalık ayran
Su 3 lt
SporEki Görüntüle 2924447 200 p Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kizlar 💕

Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum💙💙💙

Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimiz 🤩🤩 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik 😊çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için 😘😘😘

Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer 😁😁
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın😬

Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamak 😬valla E Elif_Eylul başkan bizi tefe koyar🤣
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda☹️

Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum 💙💙💙💙😍😍
North River North River
Amine Busra Amine Busra
fantastikaaa fantastikaaa
Gurbettt42 Gurbettt42
bluegreeneyes bluegreeneyes
ekim2009 ekim2009
Umutumut82 Umutumut82
@Ytmz

Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum💙💙💙

Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimiz 🤩🤩 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik 😊çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için 😘😘😘

Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer 😁😁
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın😬

Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamak 😬valla E Elif_Eylul başkan bizi tefe koyar🤣
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda☹️

Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum 💙💙💙💙😍😍
North River North River
Amine Busra Amine Busra
fantastikaaa fantastikaaa
Gurbettt42 Gurbettt42
bluegreeneyes bluegreeneyes
ekim2009 ekim2009
Umutumut82 Umutumut82
@Ytmz
Sanki bende Maviş kızım. Öyle havaya girdim. 🤩💙♥️

Ana bugün yokmu seviniyimmi uzuluyummu bilemedim 🙄
Canım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.

Canım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.
Sporun ödem yaptığı arkadaşlarda odemini atmış olur;)

Back
X