Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hep sarışın olmak istemişimdir 🤪ama kırmızı daha güzel yakışır bana😁

Sonra yavaş yavaş kırmızıya döneceğim. Filiz kaptan öyle dedi banane pro yapacam dedi banane ya ☹
50tl ver ol canim tabi ozaman 50tl di🤓
Ben kendim oldum yarismadan kazandim

Umutcugum kaptanligim bitmeden bi kabak ye yoksa gözüm açık gidecek🙄

Cnm bugun kesinlikle nohut yeme lütfen yarın tartıda şişlik gaz kaynaklı artı çıkarsın üzülürüm😔
Bı istek kırılmaz artık.💋
Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif 😔 ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Allah şifa versin. Kim kime bulaştırdi hiç bilinmez. Üzülme.
Ooo spora devam.🧿
Haklısın cnm. Hastaneye götürdüm. Soguk alginligi dedi. Ilaclar yazdi. Insallah toparlayacak cnm❤
İnşallah iyileşir hemen
Tünaydın beybim. ♥️

Bitmedi canim bugun tarlada dondu kulaklarimiz günes var göya ama ruzgar çok incir bitiyor firmalar kapatmis çogu,cevizleri topladk,elmalar duruyor,zeytin kasimda balsicak ama bizimkinler ortaginda gitmicem
Tarla işleri gerçekten cok zor bide karşılığı alinmiyor
Allah kolaylik bereket versin cnm
Kaybedersek suçlusu sensin sonuçta beni sen yetiştirdin😜😜
Yalniz maç kaybedilince sorumlulugu antrenör aliyor 😆😆😆

Ne o kizzz hep kaybedecek gibi konuşuyon 🤣🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım. Çalışan her annenin üzüntüsü seni çok iyi anlıyorum. Emin ol yanında da olsan hasta olmasını engelleyemezsin. Güçlü ol ki yavrunla ilgilenesin. Onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Bugün daha iyi olur inşallah çok üzülme... Allah şifa versin.
Bugün biraz daha iyi abla. Ama genelde geceleri artar hastaliklar bilirsin. Geceyi de iyi gecirirsek demekki gercekten toparlaniyor diyecegim.

Tarla işleri gerçekten cok zor bide karşılığı alinmiyor
Allah kolaylik bereket versin cnm

Yalniz maç kaybedilince sorumlulugu antrenör aliyor 😆😆😆

Ne o kizzz hep kaybedecek gibi konuşuyon 🤣🤣🤣
Sagol canim💕

Back
X