- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Çocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andaHerkes nerde bu ne sessizlik ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andaHerkes nerde bu ne sessizlik ?![]()
Geçmiş olsun canım gecen haftaya kadar bizde öyleydikÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım gecen haftaya kadar bizde öyleydik
Geçmiş olsunÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
![]()
Kalma miAh kuzum aklın hala bende kalmış
Tatlım ne nöbeti bu ?
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel manzara kız .deniz balık ....
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyore
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.
hangisi yakışır bana
Burda
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsınSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
![]()
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsınSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
![]()
Sağol ablacım inşallahGec
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsın![]()
Ne uğraşacam ya para bende basar parayı pro da olurum kıro da olurumAma ben kazandim![]()
Geçmiş olsun canımSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Tamam kabul ediyorum haftaya ordayım hazırlıklara başlayın anca hazirlanirsiniz balimmİzmir bombosi yiyen kazanır![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 gün spor
![]()
Kro ne lanNe uğraşacam ya para bende basar parayı pro da olurum kıro da olurum
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Geçmiş olsun tatlımÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
![]()