• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi. 😕
IMG_20211001_132630.webp

Oooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balım
Geçmiş olsun cnm kolay atlatırsın inşallah 😘😘

Oooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balım
hoş geldin gülüm
inşallah böyle hafiften geçer gider virüs , sen yine de c vitaminine yüklen biraz , bal zencefil zerdeçal allah ne verdiyse ılık ılık iç gülüm

hoş geldin gülüm
inşallah böyle hafiften geçer gider virüs , sen yine de c vitaminine yüklen biraz , bal zencefil zerdeçal allah ne verdiyse ılık ılık iç gülüm
Tamam can deeiklerini dikkate alicam ama iyiyim elhamdülillah 🤲

Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi. 😕Eki Görüntüle 2925252
hay maşallahhh bu gün cidden muhteşem bir gün epi topu 2 su damacanası ağırlığın da ki hatunlar 2 şer 3 er kilo veriyor :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200:

ama şimdi içimden geçen : eee allahım minnacık canıyla bunlar kilo kilo veriyor maşallah da ee biz ki niye gram gram diyesim geliyiiii :KK70: de onun cevabını da biliyorum ki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tamam can deeiklerini dikkate alicam ama iyiyim elhamdülillah 🤲
çok şükür
hep iyi ol ne olur ne olmaz bir hafta sonra ağrısı , öksürüğü olanlarda oluyor gülüm o yüzden tedbir her zaman iyidir

çok şükür
hep iyi ol ne olur ne olmaz bir hafta sonra ağrısı , öksürüğü olanlarda oluyor gülüm o yüzden tedbir her zaman iyidir
Tmm canım insAllah böyle atlatirim dün ilaç getirdiler günde 8 tane sabah akşam dün 1 tane sabah 1 tane içtim 8 ne benim canım kıymetli 😂😂😂

Back
X