• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen dediğin gibi yapacağım canım kan değerleri aklımda. Google insanı endişelendiriyor kendi kendime doktorculuk yapınca ilk kanamada biraz korkmuştum. Menopozda yaşanabilir şeyler aslında en kötüsünü düşünmemek lazım. Niyeyse düşündüm 😂
hep yapıyoruz kötü huyumuz diyelim , google de az değil ama yaa neye baksak en kötüsünü gösteriyor şarapsız arama motoruu:-)

Kizlar valla bu hafta beni alan yaşadı şimdiden sabahla bu saat arasında 300gr var. 😂.
O değilde gecen hafta kabızdım bu hafta ishalim şu b.k muhabbetinden çıkamadım bir türlü 😂😂😂
sesli bastım kahkahayı sen çok yaşa emiiii:KK70:

Ben ne demistim zoru severim 🤗💪 kiran kirana bir yaris oldu ve tabiki butun hafta oldugu gibi biz kazandik 💪💪❣️❣️
Kirmizi takimim sizlerle gurur duyuyorum iyi yuzdeler getirdiniz sizi seviyorum ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
madamhd madamhd canim seninle gurur duyuyorum kaptanligin hayirli olsun umuyorumki bu hafta sen de guclu bir takim kurup galibiyet getireceksin 💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Hosbuldum canim geldim kaptan oldum 3 kilo bile verdim 🤗
Hamdolsun iyiyim bende pazartesi hasta oldum sonraki günler hafifledi dun bugun daha iyiyim
😍😍😍 teşekkürler canım. Bizde sana kaptanlığın için teşekkür ederiz 🤗

Back
X