- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Hep bi sonraki adımda seçiyim diye aklımdan geçenleri seçtin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bi sonraki adımda seçiyim diye aklımdan geçenleri seçtin
Beni bi sonraki adima birakanlar utansinHep bi sonraki adımda seçiyim diye aklımdan geçenleri seçtin![]()
Hemen secicen demek kiHep bi sonraki adımda seçiyim diye aklımdan geçenleri seçtin![]()
Bu arkadaşı secektim şimdi
Spor listesini inceliyordum adım yarışı da var yaBeni bi sonraki adima birakanlar utansin![]()
Bende hatirlamiyorum abla olsunZeynepcim geçmiş olsun dedim mi hatırlamıyorum canım. Tekrar geçmiş olsun dediysem de... Allah şifa versin canım.
Guzel bir rakibeSeni seçtim pikachu
Evet bayanlar baylar açıklıyorum…
Öhömm öhömmmm
Bu hafta mavi takım kaptanı olarak bana eşlik edersen çok memnun olurumGurbettt42
Zipzip-
Cordelia @Filiz16
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
Fitt_anne
27 Eylül Pazartesi 75,3
1 Ekim cuma 74.4
Fark -900 gr
@Filiz16
Zipzip-
Cordelia
Fitt_anne
Eki Görüntüle 2925069
Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu![]()
Fitt_anne kusura bakma canim
Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Cumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
%5,136![]()
Zipzip- @Filiz16
Cordelia @chikolatagozlum
Eki Görüntüle 2925088
Gunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
Hepinizi tebrik ederim kızlar ,artı gelenlerde üzülmesin pes etmek yok. Devam
Bu hafta hergün 15bin atacaktim bendeSpor listesini inceliyordum adım yarışı da var yaonu da düşünerek seçim yaptım
Yok ya yorma kendini zaten çalışıyon yazık sanaBu hafta hergün 15bin atacaktim bende![]()
Bu lafını unutma bak canım hatırlatırım hepBu hafta hergün 15bin atacaktim bende![]()
Tüh ya benim kaptan duydu bak simdi olmadi buBu lafını unutma bak canım hatırlatırım hep![]()
Oldu oldu bal gibi oldu yapacan laf ağızdan bir kere çıkar gülümTüh ya benim kaptan duydu bak simdi olmadi bu![]()
Ah canım ya yorma kendini spor listesini boşver senSpor listesini bulamadım kalanlar mevcutmu orda![]()
Yarin
Aman seciyonuzmu ben akşam olur demiştim
Maşallah canıma