Bul bul bulamaz kiŞimdi filiz en son kiminle arkadaş olmuşsa seni bulurumDM bak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bul bul bulamaz kiŞimdi filiz en son kiminle arkadaş olmuşsa seni bulurumDM bak
![]()
Biliyorum evet Nutella şifresi istedim bursa yeniyim abla adım Hatice kusura bakmayın çikolata değil şifresi lazım aslında komik giriş yaptım sayfaya haklısınız aslında![]()
Geridönüsüme verdim diger bacaklarimi bunlara füze taktirdimBacaklarınızın yerine motor mu takıyorsunuz napionuz![]()
Kesin suanda instegram daBul bul bulamaz ki![]()
Tövbe estağfurullahMavi takım Nutella tüketiyor![]()
Gulumse diyorum bulmaya gitti diyorumMarketteyim kız![]()
Türk kahvesimiBen kahve içiyorum![]()
12 tane mi ne yapacaksin o kadar nutellayiKizlar 12tane nutella aldim isteyen varmi![]()
![]()
![]()
Sifreyi vermek icin şu yeni üyeye vereyimde hayrina gitsin burdan12 tane mi ne yapacaksin o kadar nutellayi![]()
Sifreyi vermek icin şu yeni üyeye vereyimde hayrina gitsin burdan![]()
![]()
![]()
Sen bence o kaşığı bırak yerine. Çok gelmiş sana çikolata. Bi kahve iç.Mavi takım Nutella tüketiyor![]()
Hophop cikolata candir kahve heyecanSen bence o kaşığı bırak yerine. Çok gelmiş sana çikolata. Bi kahve iç.İyi gelir.
Ben 5 senelik evliyim canım nedensiz bebeğim olmuyor yumurta takibi aşılama iğneler kürler hepsini denedim son çarem tüp bebek oda kilo sebebi Dr zayıfla diyor ma veremiyorum kilo@Byrmsyda1 canım hoşgeldin. Neden kilo vermek için acele ediyorsun. Düğün ya da hamilelik gibi bir konu mu?