Ben 1 gün dikkat etmedim . 1 günde az yedim olmayınca olmuyor işte bir de üstüne ödem . Bana az yemek yaramıyor onu görüyorum burda birde kaçamak .bu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
korkmaya başladım ve pes etmeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 gün dikkat etmedim . 1 günde az yedim olmayınca olmuyor işte bir de üstüne ödem . Bana az yemek yaramıyor onu görüyorum burda birde kaçamak .bu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
Sen üzüldün mü . Valla bilerek kırmak istemem ben kimseyi. Üzdüysem seni özür dilerim gerçekten. Ben seninle niye dalga geçeyim. Sen gördüğümden iyi kişilerden birisin ve kırmak isteyeceğim en son kişisin.Dalga geciyorsunuz sonra benimle![]()
Yok canim ya üzülmedimSen üzüldün mü . Valla bilerek kırmak istemem ben kimseyi. Üzdüysem seni özür dilerim gerçekten. Ben seninle niye dalga geçeyim. Sen gördüğümden iyi kişilerden birisin ve kırmak isteyeceğim en son kişisin.![]()
Gunaydin canimGunaydin kizlar![]()
Gerçekten mi ,oh be içim rahatladı . Valla üzüldün sandım. İçim acıdıYok canim ya üzülmedim
Takılıyorum bende sizlere![]()
Gunaydin canimGunaydin canim![]()
Yavrum onlar ödem ödembu kadar dikkat edip nasıl kilo vermiyor aksine alıyorsunuz
Yavrum onlar ödem ödem![]()
G
Gerçekten mi ,oh be içim rahatladı . Valla üzüldün sandım. İçim acıdı![]()
Bana üzgün atıp nehiri öpmek?
Hoşuna mı gitti. Kıyamıyor işte kimseye onunda yapısı o. .
Beni öper tabi çalışkan disiplinli yarışmacılardan birisiyim . Yada ben öyle sanıyorumBana üzgün atıp nehiri öpmek?
Oylesin tabi ama artini begenmedimBeni öper tabi çalışkan disiplinli yarışmacılardan birisiyim . Yada ben öyle sanıyorum![]()
Valla üzgün emoji atınca ben de üzüldüm iyiki sakaymisYok canim ya üzülmedim
Takılıyorum bende sizlere![]()
Gunaydin canim haftaya eksi ile baslaman güzelGünaydıngece hortlak gibi gezdim
Tartim 73.4
-100 gr