Ben hâla XL ve Lhavalara gel havalara
ben s idim L olmuşum o ne olcak abla![]()
Ben napam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hâla XL ve Lhavalara gel havalara
ben s idim L olmuşum o ne olcak abla![]()
aaa vw ye bile gitmemişsin bence de kesin şimdi kendi tartınla tartılsan arkadaşındakiyle ya aynı ya da daha bile eksi rakam çıkabilir , maşallah gülüm sana çok güzel zayıflıyorsun yaşasınnn hafiflemekkkCordelia ya da yazmistim. Evden cikarken daha lavaboya bile gitmemistim. Uyanir uyanmaz tartilip cekmistim. Gercekten suan da evde tartilsam belkide öyle cikardim
![]()
Aynen abla biktim kilo mevzusundan artikaaa vw ye bile gitmemişsin bence de kesin şimdi kendi tartınla tartılsan arkadaşındakiyle ya aynı ya da daha bile eksi rakam çıkabilir , maşallah gülüm sana çok güzel zayıflıyorsun yaşasınnn hafiflemekkk
K klbk33 arkadasimiMefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip,
Nefesimmmsin arkadasimi takimima almaya karar verdim. Herkes icin hayirli olsun
![]()
80lere hizli bir giris yapacaksin. 2 ay sonra yilbasindaki haline kendin bile inanamayacaksinAynen abla biktim kilo mevzusundan artik![]()
Hayirli olsun her iki takıma daK klbk33 arkadasimiMefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip,
![]()
Canimsinfantastikaaa sen bize bu galibiyeti getirdin bizde mavi takim olarak cuma günü getirmek için sporumuza ve beslenmemize daha dikkat gosterecegiz
![]()
Sagol bebisim. Senin gecen hafta yasattigin mutluluk bu hafta da bana nasip oldu
Hemen bir turk kahvesi patlatiyorumCanimsin![]()
Azminin sonucunu aldın canım benimSagol bebisim. Senin gecen hafta yasattigin mutluluk bu hafta da bana nasip oldu![]()
Canim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim8 bindeyim ama cok terledim Hava sicakta montla yurudum
Bu Arada karnim çok agrıyor kabız olmuşum![]()
Dun bekunis ictim ona ragmen gidemedimCanim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim
K klbk33 hoşgeldin canım aramıza.K klbk33 arkadasimiMefkurem ablamin sefkatli kollarina yollayip,
![]()
İyi geldi miCanim yuruyus kabızlık icinde iyi. Benimde mideme karnima kramplar giriyor. Dun yesilcay ictim 2 kez wcye gittim