- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
1 adet pingue yemis bulunmaktayim cezami alayim lutfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Tibbin sustugu nokta senaBir dahakine senayı götür. Bu hep yağ hamur yiyor, açıkla de![]()
Yok artikin ortak karar olsun lutfen herkes ayri verirse nasil yaparim2000 adim cezasi benden diger kaptanlar ne verirse artik![]()
BuldumGunaydin regl oldum onunla gozumu actim ilk dogumdan sonra ilk defa 2 ayda biri bozdu hadi insallah duzene girmistir
Zipzip- 22 agustos 4.gundu 22 eylul birinci gun gene cikarir buluruz burdan
![]()
Yuhh ne kadannn cabukBuldum![]()
Uygulamadan hizli buluyorsunTakima regl takvimi yapacagim![]()
Benim aratma isi uzun suruyor bulunamadi diyorAratinca çıkıyor hemen![]()
Kolay gelsin canimSelam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
![]()
Kolay gelsin canim ❤Selam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
![]()
Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canimBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedim![]()
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne @madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Yapti yicem sanirim
Pingu 132 kaloriymis kaptan ceza vermis@TostombalakanneZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Kiz bir kırık yag yok gorsenBir dahakine senayı götür. Bu hep yağ hamur yiyor, açıkla de![]()
Kolay gelsin canımÜtüye ancak bugün yapabiliyorum sonra görüşürüz
Filiz gelip ye diyecekKalkip adim atiyim 3000 adim olmus onunda 2\3 u pingue ye gittip... yeyim bi daha
Toplama işlemi başarılı olur inşallah. Şimdiden geçmiş olsun canımBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedim![]()
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne @madamhd @Mefkurem C Chikolata_gozlum
Hayırlı haberlerini alırız inşallahBençm yarın yumurta toplama işlemim olacak küçük bi operasyonda geçireceğim sanırım 1 2 gün aktif olamam belki ama elimden geldiği kadar yazacağim şimdiden bilgi vermek istedim![]()
Kolay gelsin canımSelam ben geldim gidiyorumbugun niyet ettim mutfağın işini bitirmeye. İnşallah bitiririm artik
![]()