- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.037
- 598
- 35
Valla öyle ama idare etmeye çalışıyırumAllah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zordur![]()
Haftasonu komple yoğun oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle ama idare etmeye çalışıyırumAllah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zordur![]()
Zayıflarsın canım niye öyle düşünüyorsunValla öyle ama idare etmeye çalışıyırum
Haftasonu komple yoğun oluyorumama zayıflayamıyom bu kadar yogun olmama ragmen
![]()
Avantaj bizimdir biz kazanacazGünaydın kıslar geldik bi adım yarısının daha sonuna bu hafta biz kazanacağız eminim❤
Mefkurem
fantastikaaa
Wilma11
North River
askrhpozitif
prensinin annesi
masal3487
Cordelia C Chikolata_gozlum
Fitt_anne
![]()
Hey maviler nerdesinizzzz elma dersem çıkın armut dersem çıkmayınGünaydın kıslar geldik bi adım yarısının daha sonuna bu hafta biz kazanacağız eminim❤
Mefkurem
fantastikaaa
Wilma11
North River
askrhpozitif
prensinin annesi
masal3487
Cordelia C Chikolata_gozlum
Fitt_anne
![]()
Canım sen 10.000 yapsanda 12 bin at canım zorlananlar çok oluyor diye 10 bin yaptılarHaftaya adımları 12 binmi yapsak daha çok hareket etmis oluruz
Tamam o zamanCanım sen 10.000 yapsanda 12 bin at canım zorlananlar çok oluyor diye 10 bin yaptılar![]()
İyi de herkes yapamıyoHaftaya adımları 12 binmi yapsak daha çok hareket etmis oluruz
Tamam o zaman ben 12 bin atarim bugün 10 bin olsundaİyi de herkes yapamıyo![]()
Sadece kendimi düşünüp söyledimİyi de herkes yapamıyo![]()
Üzülme ya canım unutmuş olabilirsinSadece kendimi düşünüp söyledimbir baski oluncs mecbur 12 bine tamsmlıyoruz diye dedim
Biran kendimi kötü hissettim bencil davrandımÜzülme ya canım unutmuş olabilirsin![]()
Yok hiç öyle düşünme sen 12 bin yapabilirsin herkes istege baglı yapıyor ama 10 bin sınırlıBiran kendimi kötü hissettim bencil davrandım
4 duvarin icinde yapiyorum tv nin karşısındaYok hiç öyle düşünme sen 12 bin yapabilirsin herkes istege baglı yapıyor ama 10 bin sınırlı![]()