Size de geçmiş olsun canim. Gercekten bu kış hastaliklarla basimiz dertteGaliba canım ya midem ayakta 2 günden beri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de geçmiş olsun canim. Gercekten bu kış hastaliklarla basimiz dertteGaliba canım ya midem ayakta 2 günden beri![]()
Patates haşladın mı canım toparlamadimiGaliba canım ya midem ayakta 2 günden beri![]()
Gecmis olsun kizlar![]()
Sagolun kizlar ama boku yedik artik sanirim bizide bulcakDikkat edin canım sizde kendinize![]()
Test verin olmazsa canimBelirtiler oyle gibi yaa baş agrisi eklem agrisi ates falan
Test verecek mi, eylulle temasi var mi size de geçmez insallah varsa bileBelirtiler oyle gibi yaa baş agrisi eklem agrisi ates falan
Sağol canım benimAh canim ates mi var gecmis olsun![]()
Dedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas altiTest verin olmazsa canim
İnsalalh değildir canım ama sizde temkinli olun size bari gecmesin Eylül kuşum daha yeni toparladı aman diyeyimBelirtiler oyle gibi yaa baş agrisi eklem agrisi ates falan
Valla canım sıkıldı bu durumaTest verecek mi, eylulle temasi var mi size de geçmez insallah varsa bile
İlac verilmedigini bilmiyodum ben. Ama en azindan ekiple konussaniz ne tur ilaclar alabilir diye. Parasetamol içeren ilaçlar kullanilabiliyordu sanki ama emin değilimDedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas alti
Parol ve vitamin dediler sadece bol bol ıhlamur adacayi falanİlac verilmedigini bilmiyodum ben. Ama en azindan ekiple konussaniz ne tur ilaclar alabilir diye. Parasetamol içeren ilaçlar kullanilabiliyordu sanki ama emin değilim
Evet gorumcem adaçayı ictigini soyluyordu korona olduğunda. İnsallah onlar fayda saglar. Bol bol c vitaminli meyve sebze tuketin sizlerdeParol ve vitamin dediler sadece bol bol ıhlamur adacayi falan
Evet canım ya korona harici daha da kötü oldu bulaşan hastalığı bilmiyoruz artıkSize de geçmiş olsun canim. Gercekten bu kış hastaliklarla basimiz dertte
Evet canım iyiyim bugün biraz ama sanki midemin içi oyuluyor gibiPatates haşladın mı canım toparlamadimi
Artık çok ağır olana da ilaç vermiyorlar değişik oldu iyice sen yine bağışıklığı düşürmemeye çalış hepinizin bol bol c vitamini tüketin.Dedim ekipleri çagralim ama zaten temasliyim çıksamda farketmez 14gun evdeyim diyor ilacta vermiyorlar aradim 18yas alti
Herkesin bagisikligi çöktü zaten. Birden hepimiz bir şekilde okula işe vs gitmeye başladık oyle oyle hizla yayiliyor işteEvet canım ya korona harici daha da kötü oldu bulaşan hastalığı bilmiyoruz artık
Evet canım iyiyim bugün biraz ama sanki midemin içi oyuluyor gibi
Artık çok ağır olana da ilaç vermiyorlar değişik oldu iyice sen yine bağışıklığı düşürmemeye çalış hepinizin bol bol c vitamini tüketin.
Okullari kapatmicaklar herkes okulda birbirine bulaşsin baride bitsin gitsin bu illet yoksa eve kapat 10gun sonra gene çik 2hafta okula git gene sinif karantina ne anladim ben bu istenHerkesin bagisikligi çöktü zaten. Birden hepimiz bir şekilde okula işe vs gitmeye başladık oyle oyle hizla yayiliyor işte![]()
Evde de tutmak çözüm değilki 2 yil olcak kovit cikaliOkullari kapatmicaklar herkes okulda birbirine bulaşsin baride bitsin gitsin bu illet yoksa eve kapat 10gun sonra gene çik 2hafta okula git gene sinif karantina ne anladim ben bu isten
Annem birde çok demli çay icirirdi canım midenizi usuttunuzde birde onu deneEvet canım iyiyim bugün biraz ama sanki midemin içi oyuluyor gibi![]()
Kötü düşünme canım inşallah yoktur birşey kas ve eklem ağrılarına nurofen çok iyi geliyorValla canım sıkıldı bu duruma