Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

6-7 yildir orda olup birsey bilmemesi cok ilginc Birak yardım etme bundan sonra öğrensin
Insaniz yani illa korona olmaya gerek yok ki
Dimi 6-7 yıl olmuş insan hiç mi sağı solu öğrenmez işine geliyor bence bilmiyorum ayağına yatmak koca kadın😬

Rabbin feraha erdirsin inşallah canım ☺️
amin canım. saolasın.
Sorunun biri bitiyor digeri basliyor cnm
Bende bu sefer ne olursa olsun kendimden vazgecmicem dedim :)) inşallah yani 😅
evet öyle. çok şükür halimize.
ben de artık kendimle ilgilenmek istiyorum. aynaya bakıyorum 1-2 haftadır. gövde dev gibi olmuş 🤦‍♀️ çok kaba :KK43: bir garip oldum. bu hafta da gıdığa takıldım. resmen gıdık oluştu. moralim bozuldu. şu haline bak dedim. hele son dönemde kendimden vazgeçmiş gibi saç baş dağıldım. çok dağınık beslendim. bol çikolata vs. makyaj bile yapmıyordum.

2 gündür kendine gel dedim. kuaföre gidip dip boya yaptırdım. o bile fark etti moral açısından. birkaç güne de röfleye gideceğim ve uçlarında aldıracağım. modum yükselsin azcık. beslenmemi de ayarlayayım. ilk küçük hedef 85, ikinci 80 dedim. bakalım hayırlısı... 🙏

6-7 yildir orda olup birsey bilmemesi cok ilginc Birak yardım etme bundan sonra öğrensin
Insaniz yani illa korona olmaya gerek yok ki
Kendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok 😐

afiyet olsun kızlar
Sağol cnm 💓
Yargı şu an izlenecek en güzel dizilerden biri.Digerlerinden farklı merak uyandiriyo.bende ona bakıyorum.Engini öğrendiler.insaallah cezasını alması için çok bölüm atlamazlar ya.Baska konularda el atarlar
Fragmandan pek hoşuma gitmedi
Belki izliyecek bisey bulamayinca tekrar denerim :)))
pırasa en sevdiğim.Afiyet olsun
Sagol cnm 💓
Onlar olmadan olur mu hic abla :-)

Sıcak su iyi geldi mi :))
Artik bidahaki sefere 😂😂😂

Iyi geldi cnm, yumusatti baya

Kendi kabugundan hic cikmamis gelistirmemis kendini randevulara hep esi kaliyor bende esi isten kalmasin diye soylemistim. Boyle insanlar esinin gozundede kiymetli heryere kosturan ben kimsenin gozunde kiymetim yok 😐
Aman canim bosver dusunme kendini bile uzme bu konu icin

30 bin atmak gercekten çok zor evde en az 1 bucuk saat leslie yapiyorum 2 gündür disarda yaptigim yürüyüşleri saymıyorum
Vücudun ödem yapmış olabilir maydanoza limon sık çiğneyerek ye bir bardak üstüne su iç. İnşallah yarına geçer. Regl ne zaman canım

İyi aksamlar canlar adımları tamamlamanin gururu ile karşınızdayız😁
Screenshot_20211024-222052.webp
Cordelia Cordelia @tostombalak🙄

Bu hayatta herşeyi becerebilen başarabilen olmayacaksın canım öyle oldun mu sırtına basıp kullanmak isteyen çok oluyor

Back
X