Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

beden farkı çok olunca küçültürken model kayabiliyor canım. yani 1-1,5 bedeni daraltıyorlar da, mesela 3 beden farkı daraltmak kolay olmuyor. şekil kayıyor. tabi terzi de çok önemli.
Benim takim 48 bedendi cnm 40-42 oldu

Kizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi 😐
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
Belki o an aklina gelmemiş, dusunememistir cnm

Geçmiş olsun canım o zaman seninde bağırsak enfeksiyonu olma ihtimalin yuksek gibi sanki 😔
Olabilir canım benimki geçti çok şükür ben öyle şeylerde pek birşey hissetmiyorum çabuk toparliyorum ama erkekler çok nazlı🥺

Bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik

Ara bir yesil elma

Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram

3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia

Doğruda eşime kızıyorum sanki bir evi yok rabbim kimseyi eşiyle sınamasın çocukla tüm gün bekliyoruz dört duvar içinde ama umrunda değiliz
Bu erkeklerin hepsi mal benimkide sacma sapan konusur sonra ben kizinca sen problem cikariyorsun der zeytin yag gibi uste cikar hic bisey soylememis gibi bu korona oldugumuz doneminde iyice yedi kafayi hasta hasta hem evle hem cocuklarla ugrasiyorum midem bulanarak yemek yapiyorum cay getiriyorum kendi bir cay yapip vermedi beyefendi bide cocuklarla ilgilen desen hemen kiziyor küstüm bende konusmuyorum bu insanlara yaranamadim gitti ona yaniyorum

Bugunku menum
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
Bes zeytin
Bir kasik tahin oekmez
Bir dilim ekmei
Yesillik

Ara bir yesil elma

Aksam 18.30
Bir tabak yesil fasulye yemegi(zeytinyagli)
Dort kasik bulgur pilavi
Salata
Ayram

3 litre su.Malesef bugun yuruyus yapamadim cok uzgunum,tum gun kizimla ilgilendim,haftaici insallah telafi edecegim.

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun mavi misin kırmızı mi🥺

Aman canim bosver dusunme kendini bile uzme bu konu icin
Kimseyi takmiyacam artik canim az once oglumu yatirirken
Anne sen oksurunce bisey olacak sana diye korkuyom dedi cocuklarinda psikolojisi bozuldu 😐

Bu hayatta herşeyi becerebilen başarabilen olmayacaksın canım öyle oldun mu sırtına basıp kullanmak isteyen çok oluyor
Haklisin canim kiymetimizde olmuyor kimsenin gozunde 😐

Kizlar bisey soracam 10 gundur okul kapaliydi yarin okullar aciliyor10 gun kadar once kizimin sinif arkadasinin annesi bana 25 ekim pazartesi randevum var benle gelirmisin demisti bende her zaman kendine yardimci oluyorum. Daha oncede esin izinli kalmasin gitmen gereken yer varsa ben gotururum demistim. Kendisi 6- 7 senedir burda hic biyer bilmiyor 10 gun once anlastik ama ben hastalandim dun mesaj yazdim ben gelemiyorum hastayim esinle gidebilin mi kusura bakma dedim corona oldugumu soylemedim soylemek istemiyorum hastayim dedim
Oda tamam sorun degil yazmis gecmis olsun bile yazmadi 😐
Aslinda kimseye yardim falan yapmiyacam insanligimdan iste ben onuda gectim soz verdim diye uzuldum o oyle yazincada kizdim ya
senin için vazgeçilmez değilse çiz üstünü gitsin bencil çıkarcı biriymiş belliki
Biz burda 3 günlük tanıdıklarımiza bile geçmiş olsun deme nezaketinde bulunuyoruz yani

Back
X