Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Okulda surekli karsilasiyoruz bundan sonra samimiyet kurmuyacam canim bana yardim edene yardim etmeye calisacam 😐
Tirnagin varsa kafanı kasi fazla yardım almadan yaşamaya calusmak ,kimseninde senden bi beklentisi olmaması en güzeli

Daha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilir
Benimkinin arkadas ortami yok cok sukur canim evden ise isten eve bi yere gitmez
Ama boyle hastalik durumunda hic yardimci olmayi sevmez insan insana kotu gunde lazim degil mi
Gecen gun oglan aciktim tost istiyorum dedi bende her yerim agriyor yatiyorum bir tost yap dedim oglan acikmis kendi yapsin dedi 7 yasinda cocuk tost nasil yspsin bari yaninda dur dedim bir ton laf saydi
Bugunde gel konusalim sohbet edek yatip durma dedi
Bugunde sacmaladi durdu konusmuyorum kabuklu fistik yedi cocuklarla kabuklarini topladi masayi sildi
Biseyler yapmasi icin kavga yada surat asmak gerekiyor o zamanda biseyr yaramiyor gecimsiz gibi goruyor beni

Niye evlenmiş acaba aile bilinci yoktu madem niye yani bu erkekleri odun niyetine yakican en azından bir işe yararlar
Bilseydim hiç evlenmezdim hiç kimseyle ohh ne rahatti ya sinir oluyorum birde telefonunu kapatma huyu var bilemiyosun basına biseymi geldi yada bisey olsa haberi nile olmayacak umrunda bile degil telefon kapatmak nedir senin çocugum var sorumluluğun var kendimdende geçtim

Adamlari cok şimartiyorsunuz 😡rahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi
Benimki beceriksiz ben olmasam bisey yapamaz abla elin adamlarini duyuyorum arkadaslardan hem isine hem evine kosturanlar var
Benimkide calisan kadinlar hem evde hem iste kosturuyor diyor
Ee sende kostur o zaman yok yemiyor
Yerse kavga cikiyor

Benimkinin arkadas ortami yok cok sukur canim evden ise isten eve bi yere gitmez
Ama boyle hastalik durumunda hic yardimci olmayi sevmez insan insana kotu gunde lazim degil mi
Gecen gun oglan aciktim tost istiyorum dedi bende her yerim agriyor yatiyorum bir tost yap dedim oglan acikmis kendi yapsin dedi 7 yasinda cocuk tost nasil yspsin bari yaninda dur dedim bir ton laf saydi
Bugunde gel konusalim sohbet edek yatip durma dedi
Bugunde sacmaladi durdu konusmuyorum kabuklu fistik yedi cocuklarla kabuklarini topladi masayi sildi
Biseyler yapmasi icin kavga yada surat asmak gerekiyor o zamanda biseyr yaramiyor gecimsiz gibi goruyor beni
Ne yapsan yaranamazsın ayıp olmazsa hepsi ayni b...n değisik halleri😂😂😂😂😂

Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Az yagda kapya biber kavurmasi

Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su 1 lt

Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla

Z zipzip E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanin ismimi degisti bulamadim

Eklentiler

• Screenshot_20211024-224756.webp
    Screenshot_20211024-224756.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 19
Daha isten eve gelmemis birazdan gelir oda sacma sapan arkadas ortamina uymazsa bisey desem inanki benimkide zeytinyagi gibi üste çıkar bağırır çağırır yine üzülen ben olurum artik umursamamaya karar verdim kendi bilir
Rabbim akıl fikir merhamet nasip etsin eşine :(

Ben iyiyim canım ama eşimde bağırsak enfeksiyonu çıktı şimdi geldi hastaneden serum yedi ilaçlarıni almış. Sağol canım sorduğun için 💞💞💋🤗
Çok geçmiş olsun canım..Serum iyi gelir yarına biseyi kalmaz inşallah

Tirnagin varsa kafanı kasi fazla yardım almadan yaşamaya calusmak ,kimseninde senden bi beklentisi olmaması en güzeli
Aynen canim ya yardimci oldugum arkadasin bana bir yardimi olmadi
Bebegiyle cikamadiginda kizini okuldan alip evlerine birakiyordum benim kizin arkadasi beraber evlerine goturuyorduk
En iyisi aslinda ne yardim edecen ne yardim bekliyecen 😐

Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su 1 lt

Spor yapamadim cok eşimle direksiyon calistik kizlarimi ben okula goturecegim bacaklarimi kasmisim cok agridi yuruyemedim daha fazla

@Li_zigi oldu beybi.

Hayirli geceler canlar
Menum
Sabah
Yagda yumurta
Beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

Aksam
1 kase etli corba
6-7 yk kapuska
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su 1 lt

Arabayi öğrenmeye çalıştığım zaman günlerce basım agrimis kilo vermiştim🤦🏻‍♀️ Allah kolaylık versin cnm

Aynen 🤭 sende takma canim once cok uzuluyordum simdi umursamiyorum bile
Bzende triplere giriyo sen beni sevmiyorsun sen söyle diyorsun sen böyle yapiyorsun iyi alistin gezmelere gezmede elektrik yatiririm faturalar markete giderim gelirim bu hapis hayatimi ne bunaltiyor beni kendisine gelince eve gelmez o deymeyin keyfime kimbilir hangi delikteydin 😕😕😕

Back
X