Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben gece itibariyle hastalandim 🤧 burnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Geçmişolsun canim 😕

Kizlar az once test yaptim negatif 💃
Tat ve kokuda gelmeye basladi
Bir oksuruk kaldi arada geliyor
Bugun iyi bir oksuruk tableti aldim kekik cayi demledim iciyorum
Tat alabiliyorum ama agzimda acı bir tat var oda gider inşallah
Cok şükür Allahima 🤲
Süper çok sevindim. 🤗

Darisi bize insallah, hayirli olsun. 🌺

Koku kaybinin gelmesi icin bir video vardi, yorumlari da okuyunca bayagi sasirtici gelmisti. Atayim buraya da .

Evet onu dun gordum canim aksam denedim olmadiydi
Sabah farkettim biraz gelmis eskisi gibi degil ama yavas yavas duzeliyor cok şükür 💞

Ben gece itibariyle hastalandim 🤧 burnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim

Çarşamba gününden beri bende rahatsızım burun tıkalı nefes alımı yok boğaz şiş ses soluk çıkmıyo eşli ayva ve nane limon tükettim bugün toparladım biraz kendimi Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun kizlar 😔

etiketi şimdi gördüm canım sanırım görmeden çıkmışım..

Sen napıyorsun bol bol geziyorsun bu ara hee :deli:hep sen mi bana dicen bi de ben sana diyim :rapci:
Iyiyim bende canim özledik neden gelmiyosun😒
Hee 40yilda bir çıktim disariya😒

Senin kilon az gülüm ondan

Versin takılma aç kalınca verilen kilolar da sonra hızlı alınıyor. Ben 10 günde açlık orucu yapıp 9 kilo vermiştim sonra hoppp fazlasıyla almıştım😆
Bencede zamana yayılan sağlıklı verilen kilolar kalıcı oluyor..gerçekten almıyorsun..Zamanla beslenme şekli öğreniliyor ,vucud belli bir tempoya alışıyor ondan bence..benim bir arkadaşım 6 ayda çok güzel kilo verdi.İki sene geçti üzerinden bir gram almadı..Artık alıştım Merve diyor.istedigini yiyor.eskisi gibi çok değil birde sürekli değil.Mesela şey diyor.hani bir dilim baklava dan kilo almassin,sürekli olursa almaya baslarsin veya bir gün yurumeylede kilo veremmessin gibi..Bence sağlıklı dengeli ve düzenli yaşam sürmeyi öğrenmeliyiz..yoksa sürekli kilo derdimiz olir

Back
X