- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Imzam neremdekiHayirli olsun tarihinide imzana ekle bence ordan bakarsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imzam neremdekiHayirli olsun tarihinide imzana ekle bence ordan bakarsın![]()
Birden buraya ışınlanmışFulyacim sen baska gunlukte degil miydin . Monin kizceleri miydi
boşver alışveriş etmeyi çok severim ben. sana yardıma geleyimEvde ne kahvaltilik nede yemeklik hiç bisey kalmadi
Alışverişe gitmem lazim![]()
Kader degil,burç yorumlarımda bile kilona, iştahına dikkat et diyorlarrrAllahım kader mi buuu kilolarrrr
![]()
Susma hakkımı kullanıyorum Hakime HanımNe yiyon anlat aplana![]()
Hadi gözün aydin cnm@Zipzip- 25.10 regl oldum an itibariylr![]()
He gelsin ben doyururum dışarsı cok pahaliAnlatmasın sana kaçsın![]()
Sana hiç yakistiramadimBoğazımı tutamıyorum demeye utanıyorum da ondanama geliyorum bak sadece sessizce bakıyorum, kim napmış merak ettiğim için girip okuyorum
![]()
Susma sustukça sıra sana gelecekSusma hakkımı kullanıyorum Hakime Hanım![]()
Bende yakıştıramıyorum da boğazım ne bulsa birbirine yakıştırıyorSana hiç yakistiramadim![]()
Sıra bana gelecek diye kaçıyordum, ben aradan sıvışsam mıSusma sustukça sıra sana gelecek![]()
Hiç olmasa dışarda sessiz sakin yer burda yerse varyaaaHe gelsin ben doyururum dışarsı cok pahali![]()
Herkes kendine yakışanı yaparmişSana hiç yakistiramadim![]()
Yiyecek alışverişi cnmboşver alışveriş etmeyi çok severim ben. sana yardıma geleyim![]()
Geç arkaya hemenBende yakıştıramıyorum da boğazım ne bulsa birbirine yakıştırıyor
Sıra bana gelecek diye kaçıyordum, ben aradan sıvışsam mı![]()
evet canım ordaydım. ama bizim grup çok aktif değil artık. kızların hepsinin bir meşguliyeti var. sağlık sorunu olanlar da var. kimi artık hiç gelmiyor, kimi de arada bir. bir türlü tam toplanamadık. zaten artık yarışmalar da yok. günlük olduk hep. dünden bu yana buraya da başladım. onları da yalnız bırakmam tabi.Fulyacim sen baska gunlukte degil miydin . Monin kizceleri miydi
ben çok severimYiyecek alışverişi cnm
Ben nefret ediyorum
Şiş ağliyor